Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ennyire hülye nem vagyok!
Nem gondolnám,hogy annyi benne maradna. Nem kell azt átmosogatni.
Told ki elöbb ,hogy fagyon belé az olaj legalább kevesebbet kell belé öntenyi
az oké én sem.csak te mindig ásványit használsz én meg most raknám bele.
Vannak motoröblitők valakinek azt is meg kell venni Kitudja lehet cocolinoval van illatositval
Megyek majd olajszűrőért,mert találtam egy boltot ahol a szűrőbetét 680ft-ba került. Ugyanezért a Red Baronnál 1300ft-ot kérnek. Még a doboz is ugyanaz.
Én nem szoktam mosogatni,melegen leengedem,és bele az új szűrőt meg az olajat.
én nem értek hozzá.nekem a szerelő haver azt mondta annak idején hogy a félszintetikusat rakjam bele azt azóta azt használok. de tavasszal akkor valszeg kicserélem.ilyenkor nem kell "átmosni" a belsejét igaz.egyiket le másikat bele.
Na ezt még nem hallottam.
5 fok felett 20w-40
15 fokig 10w-30

Ez így egyértelmű.
Na ez a Yamaha evangéliumból van.
hogy szart hamisitottak az csak egy dolog de volt ,hogy már az uj dobozbol mikor kiöntöted a végére fém forgácsdarabok jöttek a flakonbol
tudom már volt részem benne de azt nem akarom ezért mondtam hogy egy egyszerű igen nem válasz elég. aztán ha tavasszal cserélem majd akkor!
akkor lehet lecserélem a tavasszal mert most 15w50 félszintetikusat használok de magas fordulaton csattanik a váltáskor.l
Ja persze te nemm vagy még ősi itt ebben sem Itt ha olajrol kezdett valaki is kérdeni utána kb 3 napig az ment kisebb nagyobb vitatkozással
Nekem is ez van benne. Tökéletes. Nem fogyott 1200km alatt semmi belőle.
én nem háborúzom. én csak egy egyszerű választ várok hogy lehet-e vagy sem.
A GSXF-nek nagyon szép a hangja,a Frézit még nem hallottuk.
Mindneki azt használ ami neki jó Nálam bevált a Castrol 20-50 de nem a török féle hamisitott Ezek végett volt össze vissza hülyeségekkel teleirkálva ,hogy igy meg ugy rossz a castrol .Buzerák Törökök hamisitották.
Azt kell,mert azt is írják neki. Télen meg 10w-30-at. De gondolom télen nem használod.
hiszem ha látom!
Olajháború na végre
Valvoline -t használok,többek szerint jóféle.