Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha csak lejárt 1500,ha elhagytad 4000.Kati is elhagyta három hónapja mind,mire meglett minden tízezer felett fizetett,aztán egy hónapja előkerültek az elveszett papírjai!
Aszem Ábrus is nem rég csináltatott nem de?
van utleveled? Mert az valamit bezavar aszem vagy nem
személyi hát
ezeöccá nyáron csináltattam.
személyi?
szerintem 4
Aszem ezeöcáz pezó
Multkori igazoltatásnál kérdi a rendőr ,hogy nem akarok e ujat csináltatni? .Mondom neki még érvényes. Azt mondja ez ? Ebből azt sem lehet kiolvasni mikor jár le . Igazábol a fénykép is kijáros belöle de azt oda adom hozzá ha kérnék.
Lehet menem kéne aludni Holnap megyek igazolványt csinyáltatni
Tőle tanultam nagytételben főzni, pörköltkészítés rejtelmeibe beavatott, most már megy úgy, mint neki.... Hiányozni fog, hogy részegen nem pisálja le a tanya szobáját, mintha kint lenne...
Talajrészegen nem kell vele kocsmáról-kocsmára járni és inni mint az állat Veszekedni, hogy kapunk az öregasszonytól... Csak a szépre emlékezek
Sajnos hozzá kell szokni lassan ,hogy az emberek elfelejtenek megöregedni Álitolag emelkedik az átlagéletkor csak azt nme tudom hol. Mert mostanság jó ha az ember a 60 at elkerüli
mit röhögsz? a mai fiataloknak mááá ez a vbk.
De legalább bebasztunk a fiával amit az öreg is becsülne bennünk
vbk?
vodka, bomba, kataflám?

egyébként én is vbk-zok. száraz villányival.
de árban jó és még alkudni is kötelezö
Azé irtam 60 as és régi
nem jó a 60as az van elöl kurva érzékeny minden recére úthibára gödörre hamar le lehet nullázni a felnit
Túl vagyok egy zúzós estén, 6 pálinkán, 8 vbk-n és egy kellemetlen beszélgetésen az egyik nagyon jó barátommal, akinek 2 napjahalt meg az apja, aki nagyon jó komám volt. Sajnálom az öreget mert tényleg jó span volt 65 évesen minden faszságra kapható volt
Hát azé mondom régi