Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem van egy pár 2.8-3mm es vastagságu
Ja kihagytam a januári szettből gyertya 4500 .és a karbimembránok kirivo összegért
Szerezzetek tárcsákat nekem
Má aszitem Amugy mindre költeni kell . Januárban költöttem rá 50 ropit .Olaj,szürő,aksi,h.gumi. és még nyáron egy betét csere 6500. Most ezt elörébb hozztam decemberre január helyet 57 nél vagyok és még nincs gumim rá . Pedig nagyon kéne mert elfogyott az idén folyamán
a lófaszt exup nem kéne csak eggyel több hiba, elektronikai mechanikai. Tudom bélánál mennyit számitott hogy dob nélkül hoztam haza 5. 3000 alig ment húztam és nem volt erő.
bélám hozott össze Andival nem szabadulnék meg tőle. van valvoline 10w 40 szintetikus 1100ft/l szerintetek?
Most làttad mi a tuti
tudom csak szokásos téli bontás van
Ezért alkatrészként nem kapsz annyit hogy fedezze a következő átírási költségeit.
hülye vagy
mert amit felújításra költenék 200e azt elrakom miután visszaadtam a pénz. És ezt elbontom kb 100 150 azt hozzápaszolom és veszek egy trapézlámpás exupot
Várjál mert én ilyen nehéz felfogásu vagyok Az egész motort bontod ? Mért is?
mint írtam bontódik
Má hogy szét? Cucok le azt gyári ujjak vissza
uraim béla bontódik úgy döntöttem ma.
Januártol 90
Hiába van kérem szépen, aki tud az tud ! Nem sokan tudnak már így év végén eredet vizsgát meg átírást intézni. Az összes okmányban telt ház van.
107
58 volt, gyorsítóval.
Végösszeg? Mennyi kw van a forgalmiban ?
No, már a kezenben tartom a friss forgalmit a nevemre!
Te állat nékem is ulyan van fen . A Besö az már nem hasonlit kicsit sem a gyárira de a külsö az szín tiszta gyári
há mi vagy té vasas újmadzsar?
Má azé megéri mert akülsö boritássa Rózsdamentes