Inkább letolok egy pár korty házi szilva főzetet, a sört csak nyáron iszom.
Csajoznék én szívesen, gyengém a fiatal csibehús, de az asszony nem venné jónéven - nagyon egy maradi e szempontból
Nem akartam, de röviden csak elmesélem hogyan is járt az egyszeri hülye gyerek pár perccel ezelőtt
Nagy rohanásban vagyok,festek,közben elugrok a boltba.Tolom a gázpedált ezerrel,hamarosan hazaérek,már látom a házat,minden pillanatot kihasználok,ezért készítem az utcaajtó kulcsot.
Elő a mellényzsebből,dobom az ülésre,azzal a mozdulattal kocsi leállít,de gurul még vagy 50-60-al,addig már simán elgurulok
És ekkor előtör a megszokás:
Püff kocsikulcs a mellényzsebben
Kormány teker kormányzár bezár, , kerék nem mozdul,árok megcélozva, ijedelem, para,semmi ész,satufék,csúszik,ütközésre felkészül,árok széle előtt megáll
Körülnéz, egybe van,megúszta,fékről leszáll,jobb kerék az árok szélén belecsúszik,
Csakhogy ezt kb. tizedszeri olvasásra sikerült kiokoskodnom. Az első pár szó után legszívesebben bezártam volna a böngészőt, és ha én keresnék hasonló dolgot biztos nem hívnálak fel, még ha ingyen adnád akkor sem.
Csajoznék én szívesen, gyengém a fiatal csibehús, de az asszony nem venné jónéven - nagyon egy maradi e szempontból
Csapj bele és igyunk 1 sört
Sztem is 1értelmű ha nézi hozzá a képeket,
Csak szívódni akartak
ui: ezek szerint úgy jár az agyam, mint Gidáé,
labizálja.
Detitokbanlehethogynemisbánomhanemviszikel
Nagy rohanásban vagyok,festek,közben elugrok a boltba.Tolom a gázpedált ezerrel,hamarosan hazaérek,már látom a házat,minden pillanatot kihasználok,ezért készítem az utcaajtó kulcsot.
Elő a mellényzsebből,dobom az ülésre,azzal a mozdulattal kocsi leállít,de gurul még vagy 50-60-al,addig már simán elgurulok
És ekkor előtör a megszokás:
Püff kocsikulcs a mellényzsebben
Kormány teker kormányzár bezár, , kerék nem mozdul,árok megcélozva,
Körülnéz, egybe van,megúszta,fékről leszáll,jobb kerék az árok szélén belecsúszik,
A többi cucc is az enyém,de van másik,nem túl nagy szükségem van rájuk,igaz sajnálom őket, mert jó cuccok