Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szasz! Hü 10 év de jó valakinek
Ez így tök értelmezhetetlen

Eladó jó állapotú SPOOL M-es méretű (vagy a 165/48) kétrészes kurdura motoros ruha váll, gerinc, könyök, térd, comb protektorral. 20000 Ft
A macska csak kiegészítő, nem eladó. :)

Ennyit tudtam kiolvasni belőle

Mi a többi cucc?
Szerintem jó az ár, de honnan szedted ezt a gyerekméretet?
Szevasztok!

Na megvan az új jogsi, ismét 10 évig érvényes
azéé kellett egy kis protekció, hogy egyetlen délután el lehessen intézni. 6800 az orvosi papír, meg 4000 a jogsi.
hát mégistok képet tolni. Béla fele a kukába . Ma csúnyulat lesz úgyérzem.
Fogalmam sincs, nem nézegettem utána, szerintetek jól árusított cuccok?
http://www.kepesmotor.hu/ketre...
nemtok mert telefonról tolom. De elmondom megfogtam a kábelt van egy vízzáró gumi kívülről azt legörgettem és a kábelt lassan erősen húzva kijött. És simán vissza is ment.
Eladtad az FZ-t?
Szisztok!
Nem tudnátok képet felrakni trafóról,hogy hogyan jön ki?
Szerintem ha jó állapotu akkor nem lesz vészes mivel Andika nem hajtja mint te tehát kevesebb kopás illeti meg
Szerintem is ha jó akkor jó ha meg nem akkor ugy is sok píízbe kerül ,de melyik nem ?Ritkább mint egy 600 vagy 400 de . Szerintem itt az ár is döntö állapotátol függöen .
Mentem pár tíz km-t délelőtt... Nagggyon jóféle!
Ha amúgy jo, akkor jó.
srácok Andi venni akar egy kétkörlámpás 500as fzr-t kívülről makulátlan csodaszép. Véleményeket várok az én álláspontom befolyásolás miatt nem írom le.
tetszik,gratula
(Azért a harmadik kép annyira nem)
na ahogy Ábrus rájött én is lecsekkoltam 1000 genesisnek tutira cserélhetö a gyertyakábel nincs egybeöntve.
drágám ezt 2éve tudjuk . .
Egy elsöm az van tartaléknak de az abaj hogy Dunlop 221F és sport tura gumi és azt nem nagyon szeretném feltenni.ha nem muszáj
nekem van elsö egy pár de nem adom
mondom hülye vagy
Vagyis 2 hátsó és egy elsö mert akkor megvan az éves fogyasztásom 25ért
csak fontossági sorrendbe olaj szűrő fékbetét kuplung a többi ráér. Kéne a fejidom zsótitó mert ez ment kukába.
Nekem meg egy pár uj gumi 20 ért