Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és nem fáj? te hülye a teát kell forralni nem magad!
Teával forrázom magam itt nincs más
igyál pálinkát meg forralt bort aztán be a dunyha alá!
Olyan frankon meg vagyok fázval Hozzá fáj a fejem is
És indulás az ügyeletre ezt kihagytad
Viszont quaddal megy mint az állat
szegény gyerek!
Pl: este bement a sötét szobába Zsótiéknál, Ajtót becsukta, Tompa puffanás. Elesett a saját lábába, bele az ágykeretbe, szemöldöke szétnyílt. Mindezt szombaton este 10-kor. Ügyes kölök
Hát ha Zsotiéknál ott lettél vona akkor röhögtél volna nagyokat Használta a csuzdát azzal semmi gond csak ő nem a csuszo részén csuszot le hanem a lépcsőkön. Meg élőben amiket alakitott
mármint? PL?
Hát talán azt azé nem De amit használni kell azt rendeltetés szerüen nem nagyon tudja . Inkább szereti megforditani a dolgok menetét
ugye nem mondod hogy már ő is tud inni úgy mint az apja?!
Köszönöm szépen a tanácsokat! Elvégzem mindet.
Kellemes Ünnepeket!
Isten éltesse az ünnepelteket!
Mesukám én élö tanuként tudom mondani nagyon jó fajtábu valo lenne Ha csak a Kis Lacikábol indulunk ki
akkor mivel megyek le? Hm.
Tényleg neki is volt napja Csak őt elfeledtük mert ugye most lépet be a felnőt FZR esek clubjába Boldogat Ádám!
ok! de először még majd én is megpróbálom!
Bettikét szeretnéd mi ?
Ádám így utólag neked is Boldog Névnapot!
Mindent átnéznék szelephézag,karburátor , gyertya, szinkront is csinálni ha már utolso fázishoz érnél. Az alapjárat meg ha állandoan változik meg nehezen esik vissza akor valahol fals levegőt szív. Az alapjárat nagyon érzékeny rá. Amikor Fábinak is ilyesmi volt a gond mondtam nézze meg a membránokat is mert lukas. Elöször nem hite azt utolag csak lukas volt .
Még meggondolhatod, van az a pénz. Fórumtagoknak 10%-os törzsgárdakedvezményt tudunk adni. A mintagyerekekről képet tudok küldeni, a szállítást Thomas és Pesta intézi.