Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én.
(Úgy néz ki, hogy fiz. előlegbe olyan 250-et kapunk ketten, öcsém ad kölcsön 150-et, 100-at meg februráirig leteszek a fizuból. Eddig ez a terv.április vége felé kapjuk a prémiumot, abból elvileg vissza tudom adni a kölcsönt, meg a fiz. előleget. De, még az uzsorás provident is ottvan legvégső esetben )
De ami fontos. A motor marad.
Szia!
Sajna nincsenek már meg a telefonszámok,meg az ismerősöm is túladott már rajta,de úgy emlékszem a komáromi Honda szervizben segítettek(de nem 100%),ott tudtak gyári cuccokat hozatni,persze nem tudom mi kell neked,de kérdezz rá,anno versenyeztek CB 500-sal veterán versenyeken.
Szeretik ezt az elveszett gyereket mit csináljak?
Az Sm szett 100 péz okosba, gyorsba. Ha azt levonom akkor 150-be áll egy 2001-es Husky
És ki lenne a biztosíték?
Az főkemény annyiért vazee. Unokaöcsémnek a DRZ -re egy SM szett lenne (fűzött excel)140 pénz.
Ennyiért az a Husv. ajándék.
Na ez így is van
Úgy könnyű ha van szponzor a háttérben.
120% Kamatra?
És akkor a saját rendszámával léped át ahatárt is . Ha meg ő kivonta akkor meg csak fénymásolt rendszéma lehet mert a ott kell néki hagyni
váá.
én is simán elkezdenék rá kéregetni, ha nem épp a végtörlesztésen agyalnék.Valakinek nincs véletlen 5 kila kölcsön ?
A család támogatja a hülyeségemet pézzel. Kp-ba 250-be adná a gyerek, minden szarja megvan
De amugy 99% ban unios országbol már nem kell kivonatni mostmár és ugy is forgalomba helyezhetö
Erősen gyanús!
Zsír! Hasonlóra gondoltam!
Az eredeti rendszám le van fénymásolva. A papírok eredetiek
Má rendszámot is lehet fénymásolni
Kissb előzmény.
óhogykabbe. Tán a Husvárnát akarod? jajjazdejólnézki.
hogy érted hogy fénymásolat?
A kóbász azt állítja ez is az. Minden eredeti kivétel a rendszám fénymásolat
a Kívonos papir hologramos papir
Kissb csinált forgalomba helyezést asszem.
Adásvételi van, eredeti, biankó. Az eladó aláírta, vevő oldal nincs kitöltve. Eredeti forgalmi, kivonó megvan + rendszámtábla fénymásolat. Ez elég lehet?
Nálam olasz volt az volt irval a forgalmira minden egyes rovátkára rá volt gépelvel" ANNULLATO" A kívono papiron neve meg azthiszem "CERTIFICATO DI PROPRIETÁ"