Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem vagyunk páran akik esetleg tudunk helyetesiteni
én nem találtam viccesnek. De legyen én is nevetek
énis szeretlek. De ha nem bírok cipőt húzni nincs rAndi holnap.
Forró vizet a kopaszraaaa
mé van valami?
kedd este. Fáj a fejem ugrálnak a karikák. Beleléptem a vízbe úgy hogy csak forró volt benne elfelejtettem hideget adni hozzá.
Mian?
Azé mert keverted. Lehet úgy kioltják egymás hatását.
Hallod én hiába kevertem amugyis aludni még sem sikerült
Mari vagy nem Mari azé annyira talán nem keverem be. Lehet jobb lenne valami jó gombaölö permetet kevernék
Ha kevered az csak rosszabb... Nehogy úgy járjál mint Mari Zsuzsi. Aludni akart egy jót, csak elmérte a rajzot.
Motor is ott áll a garázsban félig Láncot rá kell préselnem meg a váltokart meg kell igazitanom hogy szilveszterre kész legyen vagyis menő kész hátha száraz idő lesz azt jó évbucsusztato lenne vele
Nekem má mindegy csak ne fájna a fejem Advil Ultra,Algopirin se magukban se kevervel nem veszi ki pedig szaporitom aszedésüket .
Okés.

Annemjó...
Egyik kérdésedre a választ majd megbeszéljük. A Másikra valami frankon megfáztam de ugy áááá .Ha én bármikor is megfázom nem szoktam belöle nagy dolgot csinálni mert teszem a dolgomat tovább fázással együtt de ,hogy most mit kaptam ell azt nem tudom de oylan szarul vagyok(voltam ) 150 zsebkendő 1.5nap alatt és mintha tépnék az agyamat ki a helyéről.
Mit? C-vitamint?
ÓÓÓÓÓÓÓÓvatosan ember,. Ezek a punci elvonási tünetek.
Köszönjük
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs Bóóóóóóóóóóóóóódog Karácsonyt mindenkinek.
Mi baj?
Ja, és itt sem szabad megkérdezni amit tegnap?
délelöt bevettem egy óra alatt 3 at Ennyit kb fél év alatt eszek meg normális esetben
A Lényeg szarul vagyok mint a dög de éjjelre tuladagolom a gyogyszert hátha jól alszom
Én is küldetem de mindegy