Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor szinkronizálni kell.
Viszont valamelyik ökör amikor vette ki vagy tette vissza a blokkot, megütötte az olajszűrőház tömítő felületét. (ugyanolyan mint az FZR-é) Ezért megkente az O gyűrűt téglabarna takonnyal és úgy tette fel. (persze szivárgott)
A képen látszik is a paszta itt-ott és nem is tudtam mire vélni mikor megláttam. (de már értem)
Köcike
hát jó nekem talán nem lesz rá szükségem de jó tudni hogy az ember számíthat rátok!
Pestám Boldog Neved napját és a fa..od érjen füledig!
Nem füstölt feketén. Annyi baja volt, hogy az alapjárat kicsi volt, ha fentebb tekertünk rajta, akkor meg nagyon nehezen ejtette vissza a fordulatot.
Eddig jó.
Az látszik hogy aki szétszedte valamikor annak volt némi műszaki érzéke mert a papírtömítések jók. (nem pedig sziloplaszttal van összetaknyolva)
A csavarok sincsenek szétbarmolva.
Pontosan jaszi adta az ötletet ,hogy nem csak a motor biznicből lehet megélni
Aha. Jaszi bérnemzést vállal. Mi vagyunk Pistivel a menedzserei.
Holnap felboncolom az olajszűrőjét.
Na szevasztok pajtikáim!
mi helyzet? nincs kedvem visszaolvasni 15oldalt.történt valami izgi tegnap reggel óta?
A belseje kb ugyanaz a rendszer mint az fzr csak más az elrendezése.
Holnap csinálok képeket ha levettem a fedeleket.
Jöhet bármikor. De semmiféle fém tárgy nem lehet nála.
mesélj már valamit erről a GW blokkról!? Itt is fürdik a váltó ? hámer akkor valamennyire ez normális, nem? (főleg ha ezer éve cseréltek olajat)
Amikor melegen járt nem füstölt nagyon? (feketén)
hát tudod néha beesik váratlanul egy barát
Benéztem néhány testnyílásán és ott nem láttam semmi rosszat.(fogaskerekek fogai szépek, semmi hangja a fogaskerekeknek mikor forgatom)
Csak az aljában egy kis fém. (de honnan? )
Holnap leveszem a generátor és a kuplungfedelet.
Nem. Csak melegen indítottam, mikor elhoztam, azóta a garázsban állt. Ez ez állás összesen 1 hét volt.
Akko bodogat Tomaska
NA csak széthúzod.
Nem nyugodtál míg nem találtál rá okot, mi?