egyébként nekem is ez volt. Mire hazaértünk, futóról levettük már nem indult. Még nem mentem vele csak esőben vagy 50 métert egy parkolóban, de már szét kellett kapni, gyertyát pucolni.
Elsőnek negyeddel próbáltam, ugy beindult szépen. Aztán folyamatosan álltak le a hengerek.
Karbi szinkron miatt lehet ez? Most vettem a mocit, az előző tulaj pedig nem csinált rajta 5-6 éve szinkront.
idom le, hűtő kicsavaroz és elmozdít. Pipák le, gyertyák ki.
Gyertya csere ha régi, vagy tisztítás ha nem.
Ha tudod tedd a vasat meleg helyre, és szivató nélkül indítsd. Ha nem tudod meleg helyre rakni, kevesebb szivatóval indítsd.
Egyébként meg gondolom a karbit kellene rendesen beállítani.
Na jó-jó, de ez hosszú távú befektetés ám. Oszt ha 9 hónap múlva ráfogják nem is tőle van? Akkor mi lesz?
Bár. Ha brummogunk a gyereknek mint egy motor, oszt vigyorog, akkor Jaszijéé.
Sziasztok!
Van valami jó tanácsotok arra, hogy mi a teendő akkor, ha indításkor szivatóval beköpi a gyertyát a motor, és utána már be sem indul? Se szivatóval, se anélkül...
Persze az add el, és a ne indítgasd-on kívül.
Akko nekem meg van egy jó ötletem Tomas társulunk veszünk egy utánfutot azt Jaszit hordani kezdjük vele .Faszán beszamázuk ,hogy meglegyen a filingje mint ahogy a Kandisznot hordják. 10 vagy 20 ért szerintem megérné . Ő dolgozik aztán mi meg felezünk
Hálisten még eddig nem vagyok nagyon cseszegetve a gyerekhiány miatt. Nekem nem hiányzik.
Egyébként közvetlen baráti körben van olyan ahol a 4. éve nem jön már össze
Csere az is. 10-ből megvan, és mocskos sokáig nem kell hozzányúlni.
Meleg hely sajnos nem lehetséges, nekem...
Megcsinálom amiket leirtál, csak nem szeretném minden hidegindításnál igy szopni vele.
Elsőnek negyeddel próbáltam, ugy beindult szépen. Aztán folyamatosan álltak le a hengerek.
Karbi szinkron miatt lehet ez? Most vettem a mocit, az előző tulaj pedig nem csinált rajta 5-6 éve szinkront.
Ahogymeg Ábrus mondaná: Nem az a hülye aki ennyiért adja...
Gyertya csere ha régi, vagy tisztítás ha nem.
Ha tudod tedd a vasat meleg helyre, és szivató nélkül indítsd. Ha nem tudod meleg helyre rakni, kevesebb szivatóval indítsd.
Egyébként meg gondolom a karbit kellene rendesen beállítani.
Bár.
Van valami jó tanácsotok arra, hogy mi a teendő akkor, ha indításkor szivatóval beköpi a gyertyát a motor, és utána már be sem indul? Se szivatóval, se anélkül...
Persze az add el, és a ne indítgasd-on kívül.
Jobb ha kimiskároltatjuk, oszt leadjuk, az árát meg elisszuk
Egyébként közvetlen baráti körben van olyan ahol a 4. éve nem jön már össze