Sehogy. Azt leköszörülöd ami szét van lapítva és akkor ki tudod nyomni azt a szemet. Utána venni kell egy ilyet, annak hosszabb a csapja és annak a végét lehet szétnyomni egy szerszámmal. rákeresel, minden fent van a neten
letudnád picit részleresebben is írni? mert én még nem csináltam ilyet és nem szeretném elcseszni, tehát a csap végét kéne leköszörülni? na jó de ha az nincs már után hogy lesz belőle olyanmint amilyen volt?
motoromról kellene a láncot levenni, tudja valaki hogyan lehet ezt megtenni? mert én úgy látom hogy a lánc csap mintha le lenne lapítva kétoldalt, volt már 2 nagymocim de azon jó volt a lánc így nem kellett cserélni , ja igen és vissza iséne tenni rá
581 a rendszáma ugye?
jobbulást neki!
Hol az a pálinka...
Megyek megpróbálom elindítani a motort.
Remélem mindenkinek jól telt a karácsony
rákeresel, minden fent van a neten
letudnád picit részleresebben is írni? mert én még nem csináltam ilyet és nem szeretném elcseszni, tehát a csap végét kéne leköszörülni? na jó de ha az nincs már után hogy lesz belőle olyanmint amilyen volt?
motoromról kellene a láncot levenni, tudja valaki hogyan lehet ezt megtenni? mert én úgy látom hogy a lánc csap mintha le lenne lapítva kétoldalt, volt már 2 nagymocim de azon jó volt a lánc így nem kellett cserélni