Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amikor szabin vagyok akkor igen.
Az én Katim is prüszkölt reggel,adtam neki egy kis Metaxát,aztán már nem prüszkölt!
Lehet anyit magyaráztunk ,hogy a monitorrol elkaptátok Mesu is este irta neki is van valami fázás
más is viszi a buszod?

581 a rendszáma ugye?
értem

jobbulást neki!
Tankesőn!
jobbulást
Jó reggelt. Elég szarul vagyok. Kellett pofáznom most meg én szedtem össze valami virtust.
Hol az a pálinka...
hajrá .
Sziasztok!

Megyek megpróbálom elindítani a motort. 2 hónapja pihen.
semmi extra. Fatert szenteste korházba vitték Andinak családi progi volt be se rúgtam.
Reggelt ! Na talán ma már jobban vagyok
. . . .
jó reggelt!

Remélem mindenkinek jól telt a karácsony
jó reggelt.
fehér klumpa fehér zokni, májkeles
köszi szépen
Sehogy. Azt leköszörülöd ami szét van lapítva és akkor ki tudod nyomni azt a szemet. Utána venni kell egy ilyet, annak hosszabb a csapja és annak a végét lehet szétnyomni egy szerszámmal.
rákeresel, minden fent van a neten
Szia Csövi

letudnád picit részleresebben is írni? mert én még nem csináltam ilyet és nem szeretném elcseszni, tehát a csap végét kéne leköszörülni? na jó de ha az nincs már után hogy lesz belőle olyanmint amilyen volt?
Szerviz. Flexel tudod levenni, és egy nittelő szerszámmal feltenni.
Üdv !

motoromról kellene a láncot levenni, tudja valaki hogyan lehet ezt megtenni? mert én úgy látom hogy a lánc csap mintha le lenne lapítva kétoldalt, volt már 2 nagymocim de azon jó volt a lánc így nem kellett cserélni , ja igen és vissza iséne tenni rá
jó éjt!