Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na jó éjt
Az jó
Sorry Én mindjá megyek feküdni de elöbb beveszem a kellö gyogyszeremet hátha még aludni is tudok az éjjel.
na majd holnap ki kúrálom magam a cocavágás közben egy kis hazaival!
basszus Pistám én is betaknyosodtam!
értem
nem az ide szállítás a bajos.hanem hogy hiába dolgozó nincs kivétel mivel1-1db van mindenből és így nem tudja eltenni magának.hülye egy cég. na de mindegy úgy is gazdag vagyok majd megveszem egész áron.
az csak a kiváltságosoknak van
Mé nem tudod elküldetni vele ?
de nekem nincs csepptöltőm.
most néztem ami a shoxnál van az az yb12a-a az ugyan az mint az enyém méretre.csak nem tom hogy a pólusok és a túlfolyó is stimmel-e? na de majd meglátjuk hogy lesz-e.mert aki személyesen megy azé az elsőbbség.
igen olyan kell bár van másik is ami be megy meg jó minden viszonylatban de ha van ilyen akko ilyent vegyél
bal oldalt van a túlfolyó
most beszéltem egy rokonnal aki a shoxnál dolgozik megpróbálok vele szereztetni de azt mondja ilyen 1-1 db van mindenből.
1990-es a mostani valami yb12al-a
13x7,8x15,8
Én ezért raktam csatlakozót a motorra,a töltőkábelt meg kivezettem a konyha ablakon,amint lerakom a gépet,már rá is dugom!Most is rajta van,lehet fagy,csepptöltés pótolja.
a pozitiv ,negativ az még ha hosszú akábel nem is érdekes de a szellözö igen már ha egyáltalán a cső megvan Soknak van hogy nincs azt meg amikor elkezdi marni itt ott a vázzat vagy ahová csepeg ha csepeg akko meg hoppá
YB12AL -A2 talán
Igazságod vagyon... De először azt nézzük meg egyáltalán melyik fér bele...
Nem de? Nálam legalább is lényeges
Pistám a szellözö csö melyik felül van az is lényeges lenne neki meg melyik felül van a pozitv ,negativ
Milyen évjárat ?Kod?
Mérd meg a méreteit. Szerintem neked is 3990Ft lesz holnap az akku. YB12A
pil
hova sietsz?!