Utánvétes volt, gondolom azért ilyen sok a posta. Az mindig drágább. De ebből ne csinálj gondot magadnak, majd legközelebb jobban odafigyelünk. Úgyis kell zsírzógomb, meg még nem tudom mi...
Nem akartam emrét kellemetlen helyzetbe hozni, kértem tőle szívességet ment, intézte utánajárt aztán meg nem veszem át...
Mindegy nem érdekes, nem azon múlik a boldogság...
Én nevemen van a számla, tételes, hivatalos, pecséttel, aláírva...ahogy azt a nagy cégeknek szokták, de hát én csak egy kis pöcs vagyok nekem nem kellett volna számla sem...
Sziasztok!
Létezik olyan hogy csak a szívószelepek és fészkei verődnek be(fzr 1000),mértem volna szelephézagot ugyanis nagyon kevés kompressziót mértem,kipufoknál van hézag,de a szívószelepeknél még a 0,03-as hézagmérő sem ment be,az összesnél,nem akarom megbontani,remélem elég lesz csak beállítani.
Mindenkinek kellemes ünnepeket(bár én nem rajongok érte)Boldog születésnapot és névnapot akinek volt,van ,lesz
jó éjt mindenkinek!
Tankcsapdás karácsony
Ha utalásra akkor jóváíratom a számlát.
Jövőre ezzel kezdek, de remélem nem ez lesz az utolsó ügyem a cégnél.
Mindegy nem érdekes, nem azon múlik a boldogság...
Létezik olyan hogy csak a szívószelepek és fészkei verődnek be(fzr 1000),mértem volna szelephézagot ugyanis nagyon kevés kompressziót mértem,kipufoknál van hézag,de a szívószelepeknél még a 0,03-as hézagmérő sem ment be,az összesnél,nem akarom megbontani,remélem elég lesz csak beállítani.
Mindenkinek kellemes ünnepeket(bár én nem rajongok érte)Boldog születésnapot és névnapot akinek volt,van ,lesz
(tudom BMW)