Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megmondom nekik, hogy basszák meg akárki is intézte így
Köszi, de az még odébb van.
ez gyönyörű!
na jó estét megérkeztem!

mi he?
Még nagyon az elején tartok, és nem egy sportmotor...
Majd együtt ácsorogtok Adammal az utcán,jó lesz az a kis Jager melegítőnek!
Papír az volt benne, a számla...
Esetleg nem lett volna valami olcsóbb variáció a postázásra? A 6db szimmering kedvezménnyel 1500Ft, a posta meg 3750Ft...
Szerintem belefért volna egy bubis borítékba (50Ft) ajánlva (420Ft) utaltam volna előre a pénzt...
hát úgynéz ki szilveszterkor oda kéne pofátlankodnom valakihez. Van 1l jagerem meg a jókedvem tudnám vinni na na? asszony vizsgázik 3án és tanul.
attól tartok könnyű lesz elosztani
nekem EDO és SIM kulcstartóm van vagy 15-20 db. (kulcskarikával együtt)
adok szívesen, ha kő valakinek.

Szevasztok!
Nem biztos, lehet DDR... van itt pár eredeti ECC IBM SD 256-om, új korában havi fizu volt darabja, csak azért őrizgetem, mert sajnáltam volna, ha bedarálják, amúgy nem ér semmit
Mire én odajutok, addigra a munkások általában kilopják az ilyesmit, ami meg nyilvántartott, azt nem, de azt én se tudom...
Majd azért körülnézek, mi van, és ha lehet, jut mindenkinek
Ja
Azt a raid tömböt újban ma sem futná ki 1 milla. Ram nem tom, mennyi lehet benne, de biztos nem kevés, és persze márkás, hibatűrő (ECC)...
Ezekbe másfajta van.
Nekem is Ram híányos a gépem Ocson ingyen kispézért nemlehet
Azok a vinyók is érhetnek valamit, meg gondolom nem 512mb rammal ment.
Hahó ! Tudom izgatott lehetsz a csomag végett de mondj már valamit mit szerelsz
Emre, most szólt a haver, hogy van 3db 8 procis ibm servere, raid uw scsi-vel, és 40(!)db 36G vinyóval, rack házban. És hogy nézzem meg, mert viszik ledarálni és beolvasztani... micsoda pazarlás, hány iskolának jó lenne ez még évekig... Itt van nekünk fogyasztói társadalom, erre vágytunk.
(azért megpróbálok bugázni belőle ezt-azt, bár szigorúan veszik - beolvasztani és 5eFt-ot visszanyerni belőle azt lehet, 50e-ért egyben eladni azt nem)
És akkor még semmi másnak nincs baja Bár ezt nem hiszem
rendes Yamaha

nem úgy, mint az xj..
azt már 2 hét után kínlódás elindítani

idén 1200km-t mentünk csak vele
a blokk tömítéskészlet asszem 50 rongy, váltó bontóból kb 25
a munkadíjat még add hozzá.
Ez az 1. képen egy vákumos előgyújtás szabályzó? Mikori gép ez, a Zsigámban (1977) láttam utoljára ilyet (de az még mexakítós is volt ráadásul )
S ziasztokLégyszi segitsetek!holnap szeretnék venni egy fzr-t,olyan gondja van hogy kidobja 2. fokoztot,szerintetek ezt kb mennyiböl lehet orvosolni,vagy tuttok-e valami bontott cumokat?
Te mit szerelsz Pistám ? Te mindig csinálsz valamit csak nem osztod meg velünk sosem pedig nagyon szeretnénk beleérteni mindenbe