Papír az volt benne, a számla...
Esetleg nem lett volna valami olcsóbb variáció a postázásra? A 6db szimmering kedvezménnyel 1500Ft, a posta meg 3750Ft...
Szerintem belefért volna egy bubis borítékba (50Ft) ajánlva (420Ft) utaltam volna előre a pénzt...
Nem biztos, lehet DDR... van itt pár eredeti ECC IBM SD 256-om, új korában havi fizu volt darabja, csak azért őrizgetem, mert sajnáltam volna, ha bedarálják, amúgy nem ér semmit
Mire én odajutok, addigra a munkások általában kilopják az ilyesmit, ami meg nyilvántartott, azt nem, de azt én se tudom...
Majd azért körülnézek, mi van, és ha lehet, jut mindenkinek
Emre, most szólt a haver, hogy van 3db 8 procis ibm servere, raid uw scsi-vel, és 40(!)db 36G vinyóval, rack házban. És hogy nézzem meg, mert viszik ledarálni és beolvasztani... micsoda pazarlás, hány iskolának jó lenne ez még évekig... Itt van nekünk fogyasztói társadalom, erre vágytunk.
(azért megpróbálok bugázni belőle ezt-azt, bár szigorúan veszik - beolvasztani és 5eFt-ot visszanyerni belőle azt lehet, 50e-ért egyben eladni azt nem)
S ziasztokLégyszi segitsetek!holnap szeretnék venni egy fzr-t,olyan gondja van hogy kidobja 2. fokoztot,szerintetek ezt kb mennyiböl lehet orvosolni,vagy tuttok-e valami bontott cumokat?
mi he?
Esetleg nem lett volna valami olcsóbb variáció a postázásra? A 6db szimmering kedvezménnyel 1500Ft, a posta meg 3750Ft...
Szerintem belefért volna egy bubis borítékba (50Ft) ajánlva (420Ft) utaltam volna előre a pénzt...
adok szívesen, ha kő valakinek.
Szevasztok!
Majd azért körülnézek, mi van, és ha lehet, jut mindenkinek
(azért megpróbálok bugázni belőle ezt-azt, bár szigorúan veszik - beolvasztani és 5eFt-ot visszanyerni belőle azt lehet, 50e-ért egyben eladni azt nem)
nem úgy, mint az xj..
azt már 2 hét után kínlódás elindítani
idén 1200km-t mentünk csak vele
a munkadíjat még add hozzá.