Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

boldogat
Tamáskák boldog névnapot.
mint a yamaha kilóméter órája. jó reggelt Sanyikám.
sziasztok! Most ébredtem.
nekem most is 40-50 között van.
jó reggelt skacok.
Akarsz látni fekete ezrest?
én is voltam már de nem voltál bent
na 6 óra múlva indulás van melóba, megyek alszok.

volt benn nálam Zsóóóóti, többiek is elnézhetnének néha...
óó nem ijesztettél el, én csak annyit láttam, hogy ingyen opel corsa átfestés plusz kicsit kikupálás
jó éjt pöcsösök
Hülyeséget félretével Apum ,Apum bátya abban halt meg ugye a másik bátya meg azt kapot csak ő helyre állt hála isten
Ne aggodj Pupukám Ha elmennék akkor sincs gond hozzd a koporsohoz Bélát rántsd ki Tiltásig oszt már kellek is kifelé
Az elég durván kevés
hülyevagy vazze szarok a balatoni talira a haverom vagy az egészséged jobban izgat. Majd megyek sirokra talizni
mikor formában voltam, ha nem basztattak 40enpár volt
Van olyan ,hogy 61-63 a pulzus . Vazzeg majdhogy másodpercenként egyett üt az tök zsír nem de?
Méregettem a vérnyomásomat most lényegébe beállt arra ami szokot is 120/70 nekem ez egy állandositott adat komolyan de a pulzus 91 és az 68-71 közt szokot lenni
Jó vald be nyugodtan félsz ,hogy veszélybe kerül a balatoni találkozo Tényleg nagyon fáj engem még ennyire nem készitett ki egy megfázás
Baszok amotorodra Fáj a fejem de nagyon
geccijóóóó a mottorrom
na pinabubus holnap húzzál dokihoz haveromnak is napokon keresztűl fájt és agyvérzés lett a vége
Fáj afejem valaki üsön fejbe egy 50kg os kalapácsal könyörgöm Ugy hogy csak március 3-ikán keljek fel