látom csömöri vagy az itt van egy köpésre mogyoródtól. Ugorj majd át és megmutatom mit hogyan csináltam talán akad távtartó is amivel elindulhatsz. Felni 20e tengely 5e barátok akik segítettek felbecsülhetettlen.
nincs rendes fotó. A lényeg ha 5.5 hatsót raksz be annak 20as a keréktengely távtartókat kell gyártani a lengőkart felfuratni 20ra láncfeszítőt is, a féknyereg tartóból leesztergálni. Ezt mind a motoron pontos mérések után nekem kb a 3. Garnitúra távtartó után sikerült.
Üdv itt. Olajkérdésben megosztott válaszokat kapsz majd. Én 20w 50ásványit használok, semmi gond vele. Hatsó kerék csere nem egyszerű de megoldható nézz be a fotóimhoz asszem van fent kép az átalakításról.
Az eredeti olajat már nem kapni,20W50-nyári,10W40-téli ásványi olaj van Castrol,Motul,Valvoline-ban,ki imelyiket szereti,azt teszi bele.Szintetikust ne,attól kuplung megcsúszhat.Kereket lehet cserélni de munkás és költséges,Pupu csinált ilyet,majd őt kérdezd!
Sziasztok!nemrég tulajdonosa lettem egy 88 as fzr 1000nek!Kérdésem az lenne,hogy milyen olajat célszerü belerakni,ill a hátso kereket ki lehehet cserélni 17 re ?igen nehéz gumut találni rá!
Tehát:
1: Valamennyit számolhatsz rá de addig nem mész semmire amíg egyszer nem tudsz mérni valamekkora hézagot.(abból lehet csak kiindulni, addig találgatás)
2:A jel a tengely közepén van, egy pötty van beleütve, annak kell felfelé néznie és egybeesnie a vez.tengely leszorítón levő vonallal, illetve a főtengelyen levő "T" jel vonalának kell egybeesnie a blokkon levő jellel.(kép)
3:Mint írtam ha már hézagmérővel lehet csapágyhézagot mérni akkor már régen rossz.(mert a normál hézaghoz tartozó lapok annyira vékonyak hogy nem mennek be mert elhajlanak, ha meg a vastagabb befér akkor meg már úgyis mindegy)
Szóval szét kéne emelni azt a blokkot és megmérni a többi csapágyat is. (rendesen, azaz Plastigauge-al vagy ólomzsinór+mikromérővel)
pontosan 2,7l (szűrő nélkül)
Amúgy jó reggelt!
1: Valamennyit számolhatsz rá de addig nem mész semmire amíg egyszer nem tudsz mérni valamekkora hézagot.(abból lehet csak kiindulni, addig találgatás)
2:A jel a tengely közepén van, egy pötty van beleütve, annak kell felfelé néznie és egybeesnie a vez.tengely leszorítón levő vonallal, illetve a főtengelyen levő "T" jel vonalának kell egybeesnie a blokkon levő jellel.(kép)
3:Mint írtam ha már hézagmérővel lehet csapágyhézagot mérni akkor már régen rossz.(mert a normál hézaghoz tartozó lapok annyira vékonyak hogy nem mennek be mert elhajlanak, ha meg a vastagabb befér akkor meg már úgyis mindegy)
Szóval szét kéne emelni azt a blokkot és megmérni a többi csapágyat is. (rendesen, azaz Plastigauge-al vagy ólomzsinór+mikromérővel)