Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

télleg ésszel!
Igen Mama
Azért mindannyian ésszel motorozzatok! ne tévesszen meg a napsütés, ilyenkor már nem számítanak motorra az autósok, az aszfalt se olyan meleg mint kéne, stb. - stb.
Na jólvan én megyek majd jőszők
Öncsé hozzá étolajat
nekem elfogyott az olajam
Nekem mán ketyeg a vas kint öltözök bééé oszt gooo
7ágra süt itt a nap 180ig jó az idő
Ott is jó idő van?
nem lett jó meg szélzaj felszalagoztam a telefont a sisakra hazafelé jobb lesz majd
Nyomjad édes had folyon a krémes
szar lett de felrakom
Na akkor toljad faszos mert aztán indulok egy kis karikára én is
pöcsök elvileg lesz onboard mingyá valamit csináltam nemtom mit remélem jó lesz
Alapjáraton volt olyan zörgő hangja,mintha a generátor lánc zörgött volna de fordulaton már nem volt semmi zaj
köszi Gyulus de megveszi az 500as bordó fzrt
Kiváncsi lennék ilyen csapágyhézagnál nem hallotál blokk zajt, morgás , kopogás ,rezonáció stb.
Ennél nincs elleneőrzés gyujtás ráadáskor A Képekből itélvel lazzára van állitva a bowdenek. Inditási pont Órajárás szerinti ellenkezö irányi vég állás majd onnan vissza 3-5mm közt ott jónak kell lenni neki. S.Motornál felsö bowden a nyíto ami lent is felsönek legyen .Bowdenek lazasága 1-2mm er. Különben szakad! pár honap után. Servo motort kézzel forgasátok meg hogy jó e . Mert lehet elnyalta a belsö fogakat akkor ugarni fog. Az egyik bowdenetek nem gyári és nem fonot ezért nem fogjátok tudni finomra beállitani tehát innentől ugrik a mm-es beállitás. De ha az also villát valaki levette a tengelyről és utána elforgatval rakta vissza akkor megint nem jó.
Az ezres nem csinál servo tesztet gyujtásráadásná l .A Kisebbek igen
Sajnos igen,nem volt bontva de sztem csak használták
Az az érzésem a képekből ittélvel meg amit mondtál is ,hogy elégé elhanyagolták a vasat.
Szaisztok!
Köszönöm a válaszokat Ábrus