Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Mostmár végre van egy kis szabadidőm, tehát nekiállok a motor rendberakásának, legalábbis azoknak miket bírok pénzzel...
Meg kéne szüntetnem a füstölést, új olaj, olajszűrő, hűtőfolyadék, hűtés....
A hűtő probléma CSUPÁN annyiból áll, hogy nem kapcsol be a ventillátor, egy nyári tali fel is forraltam a vizet a felvonuláson, leálltam, később gyújtás vissza de nem működött a ventillátor:S
A motor kb 1-2perc járatástól is eléggé felforrósodik.
A kérdésem az lenne, hogy ti hol kezdenétek a hiba keresését?
Nekem mondták, hogy először nézzem meg a gombát, emrt álltalában az szokott lenni a baj, ha ez tényleg bejön, akkor hol és kb mennyiért tudom ezt beszerezni?
Füstölés: nagy pénzeket nem akarok költeni a gépre, mivel ha elkezdeném akkor 100ezer ft alatt nemállnék meg az tuti, és tavasszal inkább megszabadulnék tőle, ezért kap majd a gép yamalube 20W50 ásványi olajat, állítólag ez olyan anyagokkal van ellátva ami az idősebb gépeknek kedvez, csökkenti a füstöt is, kipuff, könyökök kitisztítása, valamint azt szeretném megtudni, hogy lehet-e, érdemes-e bele valamiféle füstölésgátló adalékanyagot tölteni, amiket régebbi autókba is szoktak?
Ha mindez nem jön be, akkor viszam a gépet a szerelőhöz, új szelepekek ügyében, ami 20ezer ft körül mozogna, és még mindig nincs rá biztosíték hogy a füstölés eltűnik:)
Köszönöm nektek előre is!
Fényképes bemutatkozás nélkül sajnos erről nem adhatunk ki bővebb információt.
na jól megaszontam lesz tuti csak nemtudni mikor hol nem álltunk neki még szervezni.
Helló. Lesz biztos időpont helyszín még nem tudni mikor hol.
Sziasztok. tudja valaki hogy ebben az évben lesz-e valahol Fzr találkozó?
Sziasztok van egy pár idomom elado,ha érdekel valakit:http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Nebasz má volt aki kihámozta a hirdetésed
nem vinni akartam arra ott vagy te szingli.
Nekem még nem foglalt hozzám még lehet jelentkezni
Ja tegnap elvitték az egyik ruhámat
Pestám te nem voltál Pécsen. Nem elég hogy focihuligán de jogsi se volt és csak egymást szekáltuk majdnem kaptam a fejemre tőle. Nekem foglalt a hátsó ülésem béjbi.
De velem jöhet fel tudom magam ajánlani
Te nem
És a kedves nagylányod is jön? Van már jogsim
Leviszem a kutyát,majd jövök.
Hááát,tartalékolok a talikra! Képzeld idén jön a Vicus is. Megígérte.
Sanyikám nem bírod már az esti hajtást?
itt 2óta esik pont visszaértem
Szakad az eső.
Nem. Remélem legalábbis.
ugye nem olvassa a fórumot?
A piálással meg leállunk,mert majdnem minden este iszunk vörösbort. Mondjuk 1,max 2 pohárral,de már ez is erős sztem. Ezentúl csak hétvégente fogunk.
Vicusnak.
kinek minek tart sokáig a felújítás? Vicusnak vagy busznak?