Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szevasztok!

Sanyi Pécsen van az egyetlen emeletes ikarus?! de szép lenne felújítva.
Szia! na mi van ezzel a billel?
aHA. hÁT AZ LEHET.
Sziasztok mindenki
Ha lenne ilyen betétem a fejidomba való a lámpa közé,akkor elgondolkodnék a körlámpák megvásárlásán
Szelepfedél is annyiba kerül Röhej! De mennyi a munkadíj?
nekem se mert öszekevernének veled
Az mit jelent hogy kegyetlenül? l/100km? l/1000km?
+ szelepdekni +munkadíj+ha már ott vagyunk, és szét van szedve+egy kis ez meg az ,és mindjárt elmegy az ember kedve...
Gondolom nem akar 40 ezrest adni az egész cuccért
Hát az elég sok sztem.
Ábrusnak nem kell?
Benzint nem eszik sokat, talán 6-7 lier, az olajat viszont kegyetlenül zabálja:S
A kipuffom is kb mint egy kétüteműé, szabályosan olajos...
Ha csak a tömítés rossz az nem olyan gáz. 6000ft-ba kerül.
Én szinte biztos vagyok abban h az enyém a h fej tömi miatt forral.Nálam olyan jelenség is van hogy a tágulási tartályból kilövi a vizet
Ez is úgy kezdődött hogy csak néha főzte,és csak gatyarohasztó melegben
Attól is füstölhet, hogy ha sok benyát kap. Mennyit eszik? Olajat fogyasztja-e?
Ja,és nézd meg a termosztátot is. Ha zárt állásban beragad,akkor nagyon hamar melegszik.
Köszönöm, már ettől is okosabb lettem, mint fél órája
Lehet a füstölés a szelepszár szimeringek miatt is. Ha méretsz egy kompressziót,az sokmindent elárul. Lehet hogy "csak szelephézag+szeleszár szimering csere és jó a helyzet,de lehet más is. A ventit meg ha rövidre zárod a gombánál,akkor ha működik el kell indulnia. Ahogy emre is mondta a hűtő tisztítás nem fog ártani,és ha horror egy hőkapcsoló,akkor egy direkt kapcsolóval ideiglenesen lehet helyetesíteni,majd kapcsolod kézzel. Úgyis csak városban kell. De este benéznek sztem akik jobban vágják a kérdést,és Tőlük kapsz infót rendesen.
És egyből tudta magától is az árát, habár többször rákérdezett,hogy miért ilyen olcsó
okés, viszont ha azzal gond lenne, akkor gondolom nem lenne túl jó erőbe a motor, nem?
Arra viszont szerencsére nicns panasz, és leis kopogom, hogy mióta nálam van pöccre indul, csak ez a nyavalyés füstölés, szelephang, vízforralás:S
Szegény biztos kaphatot az évek alatt
Ja és nézesd meg a kompressziót.
igen, ettől én is félek, énis úgy terveztem, hogy nyáron veszek másik motort, viszont ez így eléggé keresztbe húzta a számításaimat, de az sem jelent kevesebb gondot ha ennek a rendberakásával próbálkozok
Nálam 1-2 perc alatt az üzemi hőfokot sem éri el a hőmérséklet.
Szóval nem hinném hogy a gombával van a gond.
Erősen ajánlott a hűtőt kitakarítani. A füstölés a kopott gyűrűk miatt lehet. De ellenőrizni kellene a szelephézagot is.
A jelenlegi átírási költségek mellet nem hiszem, hogy könnyedén el fogod tudni adni.
Az adatlapod is kitölthetnéd.