Én szinte biztos vagyok abban h az enyém a h fej tömi miatt forral.Nálam olyan jelenség is van hogy a tágulási tartályból kilövi a vizet
Ez is úgy kezdődött hogy csak néha főzte,és csak gatyarohasztó melegben
Lehet a füstölés a szelepszár szimeringek miatt is. Ha méretsz egy kompressziót,az sokmindent elárul. Lehet hogy "csak szelephézag+szeleszár szimering csere és jó a helyzet,de lehet más is. A ventit meg ha rövidre zárod a gombánál,akkor ha működik el kell indulnia. Ahogy emre is mondta a hűtő tisztítás nem fog ártani,és ha horror egy hőkapcsoló,akkor egy direkt kapcsolóval ideiglenesen lehet helyetesíteni,majd kapcsolod kézzel. Úgyis csak városban kell. De este benéznek sztem akik jobban vágják a kérdést,és Tőlük kapsz infót rendesen.
okés, viszont ha azzal gond lenne, akkor gondolom nem lenne túl jó erőbe a motor, nem?
Arra viszont szerencsére nicns panasz, és leis kopogom, hogy mióta nálam van pöccre indul, csak ez a nyavalyés füstölés, szelephang, vízforralás:S
Szegény biztos kaphatot az évek alatt
igen, ettől én is félek, énis úgy terveztem, hogy nyáron veszek másik motort, viszont ez így eléggé keresztbe húzta a számításaimat, de az sem jelent kevesebb gondot ha ennek a rendberakásával próbálkozok
Nálam 1-2 perc alatt az üzemi hőfokot sem éri el a hőmérséklet.
Szóval nem hinném hogy a gombával van a gond.
Erősen ajánlott a hűtőt kitakarítani. A füstölés a kopott gyűrűk miatt lehet. De ellenőrizni kellene a szelephézagot is.
A jelenlegi átírási költségek mellet nem hiszem, hogy könnyedén el fogod tudni adni.
Sanyi Pécsen van az egyetlen emeletes ikarus?!