Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na bocsi de tegnap már nem láttam, hogy kérdeztél
Igen, így is mondhatjuk, a második a hobbim a hagyományőrzés( íjászat, karikásostor, régebben vívás, stb...)
A tetoválásból következtettél?:)
Mifelénk ha valaki így kérdez: "hogy mi van?" még egy maflást is kap. (lelőni nem fogjuk )

http://www.youtube.com/watch?v...

Egyébként ugyanazt a topikot linkeltem mint a kollégám.
Néhány hónapja vettem egy 90-es fzr 1000-t,mely egyelőre nagyon tetszik.túrázáshoz keresek társakat.főleg jászberényből és környékéről,de lehet akáhonnan is.én 42 éves vagyok,ha megyek viszem magammal az asszonyt is /nem mindig/. jó 15-20 évet nem motoroztam komolyan,csak krosszoztam a kertek alatt.most akarom újrakezdeni.
akkor nem így kellet volna beszélni,még ha téved is az ember!
Köszike!
Ja, és nem én vagyok az akit nem ismer itt senki.
No, takarodj a helyedre, meg töltsd ki az adatlapodat, aztán tanulj meg értelmezve olvasni. Utána ha gondolod lehet miről beszélni.
Baszki, azt sem tudod, mi a különbség a FZS meg az FZR között, és még neked áll feljebb, hát beszarok a röhögéstől...
a te fajták akiket ugyan nem lehet ember sorban sorolni azok itt élük ki azt az elnyomott hajlamukat akit élőben a valóságban nem mernek megtenni mert kis buzi vagy és mindenkitől be vagy szarva !azért ugatsz itt mert senki nem ismer !elég bátor vagy .
elárulod Te minek vagy itt?ez egy baráti közösségi oldal !
én csak kérdeztem valamit Te meg gyökérkém le fikázol!igen nagy a pofád szar zsák !személyes találkozáskor meg behúznád füled farkad!te kis pöcs!
nagy fejed, meg kevés eszed
Semmi nincs csak rossz fórumon kérdeztél. Neked a Fz1,Fz6,fazer fórum kell.
hogy mi van?
Sziasztok!
Újévi akcióinkban a legújabb DID láncok, láncszettek, Brembo fékbetétek, K&N légszűrők, és még sok egyéb termék szinte tavalyi áron!
Érdeklődni: http://www.motoralkatresz.eu
A neve az, a homokdűne is homokdűne, a sivatag is sivatag...
nem hiszem, hogy a versenyzőknek más lenne.
Azt csináltam hogy bevéstem a fal alját kb 5 cm re úgy toltam be a szigetelőt, visszafalaztam,úgy h a szigetelőből meghagytam pár cm kilógni azóta semmi gond,3-4év) pedig előtte majd 1 méter magasságig vizesedett
ócó megoldás hatásosnak bizonyult.
Ha így volt kókányolva,akkor le kell ellenőrizni a karbikat teljesen,gyáriak-e a fúvókák,jó-e a benzinszint meg az úszók,tűszelepek,súberok állása,mert akkor bármi lehet.Vagy szét vannak repedve a karbik alatti gumi szívócsonkok,és ott szív falsot.Az AC-pumpád dolgozik,mikor indítasz,esetleg dugulás is lehet az üzemanyag rendszerben,erre is volt már itt példa.De lehet komolyabb is,szelephézag,vagy rossz karbiszinkron.
vagy szar az egész karbim
a membránom nem lyukas egyik sem a sibelen engedtünk és semmi baszik a gázra
Adam meg Pupu így hajt.
http://youtu.be/jhmlEPYlxkA
Az a két túlfolyó cső,össze vannak hozva egy közös csőbe,és vissza van vezetve a tankba,már akinél.Nálam is csak lemegy a blokk mellé,aztán az útra folyik,ha folyik.
Hm, sztem nem középen áll a kormányom, egyenesen menvén...
ezen tuti nincs
itt a karbim láttam már karbit de az a két réz csonk mi lenne mert aki ezt a motort idehozta igy hozta a karbit
Nem,az enyémen sincs,tudtommal csak az "R" verziókon van,viszont az országba nagyrészt azok kerültek.Persze előfordul sima FZR-is.