Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Blokk és a váz?
. szasztok
És két hiánnyal szembesültem
Na én meg ma elkezdtem összerakni az YZF et
A henger alatt sajnos lapul 2 csavar A hengerfej aztán a henger lehuzzásával lehet csak kivenni.
Wáá, ezek nagyonjók, nekem is jóljönnek most!
Akár... végülis a tiedről is van
A mérete miatt sajnos e-mailben nem tudom elküldeni.
Az asszonyról?
Most megnyugodtam, nem csak én hüjültem meg öregkoromra
Én is 3 éve vettem, de nem viszem a Zasszonyt sehova
Ha van képed, tedd be az ismertetődbe.
Köszi nekem gyári kellene. De lehet, hogy a lámpákat megvenném. Azokról küldjél képet még esetleg.
Régebben Bakosi azt monta ha jól emlékszem, hogy van két dugi csavar a blokkban ami miatt nem lehet alulról széthúzni. De nem biztos...Meg kell várni a szakit.
köszi a rajzott !már egy csomot letöltöttem de eddig ez a leg használhatobb!
Mért, te ki vagy, he, mivan, mivan? Sértegeted itt a rendes idetévedő dolgozókat! tőccsed ki az adatlapodat! Aszittted, jogod van itt emberkedni azzal a kék motorral?

Ui: csak gyakoroltam, szokni kell az új stílust
az fasza,pont ezt akartam elkerülni!Még szerencse hogy szezonig van egy kis idő!
elgondolkodtam a dolgon és jól emlékszem Ábrus azt mondta darabokra kell kapni.
Szia! Nekem van FZR 1000-hez angol nyelvű szervizkönyvem. Eredetiből másoltam és kék műbőrbe van beköttetve. Mivel már nem olyan motorom van, "előállítási" áron megválnék tőle.
Az emailem nyilvános, ha érdekel.
de sajnos a hengersor is összefogja a blokkfeleket.
neeee!
mindent le kell hengerfej henger mindent.
Üdv a klubban
szegaztok!a hétvégén szétkaptuk a blokkomat(fzr 1000)mert baszakszik a váltom!A hengerfejet nem szeretnénk leszedni,tehát az olajteknö felöl támadtunk!Tudomásunk szerint minden csavart leszedtünk mégsem birjuk ketté szedni a blokkot a váltonál!A henderfej alatt lehet még csavar esetleg?vagy az a szilo szerü ragatopaszta igy összefogja? Valakinek van ilyen tapasztalata?segitsetek légyszi!
hali!ahogy én látom a fejidom nem gyári hanem már üvégszálas!