Csak azért írtam ezt mert erőre nem panaszkodott,azt tudom hogy valamilyen mértékben eszik az olajat és ezis nagyban függ a jobb csukló érzékenységétől
Da hogy eláruljak egy titkot ha mindegyik jó akkor is eszi kis mértékben , Aki nem hiszi adj az én kezembe a vasat. Akinek addig nem ette majd fogja. pár éves CBR .R1. is szeressék
A kocsimmal kénytelen voltam törött gyűrűkkel közlekedni egy darabig.
Látnod kellett volna mikor levettem a lábam a gázról. Mintha iszapszénnel ment volna a kocsi.
Szóval ez nem minden esetben igaz.
Ellekell menni egy körre feltépni 10 ezerre elengedni a gázt ha füstöl akko szelepszáras. Majd csinálni egy intenzív gyorsitást ha akko füstöl gyürüs. ha mindketönél akko mindegyik.
Sziasztok!
A kipufod olajos akkor valszeg szelepsz.szimering lesz a bűnös,mert a kipufogó gáz távozásakor a szimeringen keresztül távozik az olaj,gyűrű esetében elégetné az olaj nagy részét vagy ,de ahogy írták már kompresszió mérés után többet fogsz tudni,vagy nem ,mert ha beégtek a szelepek akkor megint nem tudsz megfelelőt mérni
Sajna én is úgy jártam hogy szelephézag állításnak indult a dolog,de főtengely csapágy hézag nem jó és közben vettem(mivel nem volt szelephézag a szívósornál) észre hogy a szeleptányér levétele után hófehér a szeleprugó,mintha leégett volna róla az olaj,ott már áteresz a szimering,hiába csinálom meg a főtengelyt biztos zabálná az olajat a sz.sz.szimeringen keresztül
Látnod kellett volna mikor levettem a lábam a gázról. Mintha iszapszénnel ment volna a kocsi.
Szóval ez nem minden esetben igaz.
A kipufod olajos akkor valszeg szelepsz.szimering lesz a bűnös,mert a kipufogó gáz távozásakor a szimeringen keresztül távozik az olaj,gyűrű esetében elégetné az olaj nagy részét vagy ,de ahogy írták már kompresszió mérés után többet fogsz tudni,vagy nem ,mert ha beégtek a szelepek akkor megint nem tudsz megfelelőt mérni
Sajna én is úgy jártam hogy szelephézag állításnak indult a dolog,de főtengely csapágy hézag nem jó
Más: beszéltem a fazonnal, nem megy bele az ötletünkbe...