Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de én igen
Mert a kompressiot nem befolyásolja a szimering.
De a gyürük állapotárol kitünö eredményt okoz egy kompressio mérés.
De én nem töröt gyürüről beszélek Emrém. Ha egy gyürü töröt azt meg hallani aki nem annak bot afüle.
Csak azért írtam ezt mert erőre nem panaszkodott,azt tudom hogy valamilyen mértékben eszik az olajat és ezis nagyban függ a jobb csukló érzékenységétől
nálam is amíg túratempó volt nem ette most hogy egy állat vezeti a motort elkezdte falni.
Da hogy eláruljak egy titkot ha mindegyik jó akkor is eszi kis mértékben , Aki nem hiszi adj az én kezembe a vasat. Akinek addig nem ette majd fogja. pár éves CBR .R1. is szeressék
Igazatok van
Skacok nem tudtok véletlenül valami helyet ahol lehetne letölteni robbantott ábrákat faipari géphez?a googlee nem segít (tip.: Rojek MSP310A)
A kocsimmal kénytelen voltam törött gyűrűkkel közlekedni egy darabig.
Látnod kellett volna mikor levettem a lábam a gázról. Mintha iszapszénnel ment volna a kocsi.
Szóval ez nem minden esetben igaz.
Ellekell menni egy körre feltépni 10 ezerre elengedni a gázt ha füstöl akko szelepszáras. Majd csinálni egy intenzív gyorsitást ha akko füstöl gyürüs. ha mindketönél akko mindegyik.
Rossz szelepszárszimeringnél motorfék űzemmodban eszi az olajat nagy %-ban
Bárcsak így lenne...

Ne is mondd, még most is röhögök ha eszembe jut...
Engem lehet érdekel a fejidom, írtam "üzenet a feladott hirdetéssel kapcsolatbant"
Sziasztok!
A kipufod olajos akkor valszeg szelepsz.szimering lesz a bűnös,mert a kipufogó gáz távozásakor a szimeringen keresztül távozik az olaj,gyűrű esetében elégetné az olaj nagy részét vagy ,de ahogy írták már kompresszió mérés után többet fogsz tudni,vagy nem ,mert ha beégtek a szelepek akkor megint nem tudsz megfelelőt mérni
Sajna én is úgy jártam hogy szelephézag állításnak indult a dolog,de főtengely csapágy hézag nem jó és közben vettem(mivel nem volt szelephézag a szívósornál) észre hogy a szeleptányér levétele után hófehér a szeleprugó,mintha leégett volna róla az olaj,ott már áteresz a szimering,hiába csinálom meg a főtengelyt biztos zabálná az olajat a sz.sz.szimeringen keresztül
Van egy kabrió Harkányban is ha minden igaz.
ejj a nyitott busz! Zánkán a gyermek centrumba van ott szoktam látni.
lehet.
hát akkor ez van akkor bízzunk abban hogy meglesz még neki mire neked kell!
Na jól mulattál máma a tegnapin
Nem attól lesz komoly egy kapcsolat, mert láttad ruha nélkül, hanem mert láttad smink nélkül, kócosan, pizsiben.
Ja, má megin...
Mi vót ilyen vicces?

Más: beszéltem a fazonnal, nem megy bele az ötletünkbe...
nem lényeges csak kamuztam