Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azé má Szegény Emrénk probál mindig mindent bizonyitani de mindig le van baszval
A forgalmiban a motorkodnál 3HH106657 van írva és 98 as és nagyon FZR...
igazából a népmesés motívum és Rózsa Sanyi között szeretném kisatíroztatni az üres helyet, vagy valamiféle gémeskutat, lovat, stb..odarakatni(bár lehetséges, hogy ehez nem lenne elég az a hely)
Na ekkora szeretetre se számítottam....
Annyira nem értek Én sajnos ehhez mivel Friss vagyok az FZR esek körében de köszönöm az üdvözletet!
Arra hogy az USA-ban a Thundercat FZR néven futott egy darabig. (tehát az az FZR a listádon valójában nem az)
a biznic az jó!
Na jóvan má nyugodtan is fogok aludni
ígyis mondhatjuk
Jaszi él és a bizniccnek szenteli az ideje nagyrészét
Azé van ,hogy avatatlankéz ne nagyon nyuljon bele
mit tervezel még?
Köszi az ajánlatot de első dolgom lenne hogy lefesteném a saját elképzelésem alapján... Igy meg nem ér meg nekem ennyit a Te idomod. Nekem egy használt karcos szar is megteszi amit lecsiszlok és kidekorálok magamnak
Kondizik a bácsi a karodon?
Az van hogy a képen amit feltettél a régi első szériás váz van. (3HE motorkód) Az újabb már nem ilyen (4JH).
Ez volt 94-től.
És mire alapozod ezt a kijelentésed?
Skacok! Szét vagyok esve mint a kakukkos óra. Jó éjt mindenkinek.
Azé ez elég nagy buziság, hogy váltójavításhoz hengerfejet kell szerelni biztos nem lehetett volna ezt másképp megcsinálni? Vagy mindnél így van?
Főleg így, hogy szét-össze csak tömítésben egy 20as
hát én már nem tudom. de egy biztos! üdv az FZR-ek körében!használd egészséggel és balesetmentesen! amúgy dobhatnál még fel egy-két képet kíváncsiságból.szépnek tűnik!
köszönöm, bár a konditól kicsit deformálódott az arca, egyébként még nincs teljesen kész
A 2000-es Haynes Manuál könyv 96-ig ír 600-t. Kéne tudni a vázszámot...