Dakart nézitek? A motorosok 160-as ÁTLAGOT mentek a homokos földúton, az azé nem semmi.
Későn van, én se TVn nézem, leszedem Ncore-ról, ott van már másnap reggel.
Én is tettem rá kapcsolót,mert felvonuláson bekapcsolt ugyan,de akorra már nagyon felmelegedett az olaj,ha már korábban hűtöm a vizet,az visszafogja valamennyire az olajat is.
Reggelt! Tudom ,gondolom Én is voltam ilyen dologban 16-18 órában semmitevés agyilag szét gyilkolja az embert. Amit irsz anak vége meg 100% ban ugy igaz ahogy van sajnos.
nem Gyuluskám. Neki hamar volt tente. Gyulám öccá hőgombád nincs véletlen vagy ugyan az mint a haccázé? Mert elvileg rossz az öccázon és most direkt kapcsoló van a hűtőre.
ja a 12-12 óra úgy, hogy ez az első éjj a héten ahol aludtam a héten.
tegnap gyökérkezelték a fogam úgy, hogy full be volt /van gyulladva, az egyik fogcsatorna elgennyesedve. Annyitse hatott az érzéstelenítő injekció, hogy lezsibbadjon a szájam széle. Aszittem megszülök mire elkészült. most valamivel jobb, és napi 3-4 Kataflámmal úgyahogy elvagyok. Ja, és ALUDTAM !
Későn van, én se TVn nézem, leszedem Ncore-ról, ott van már másnap reggel.
így kel, e!
Nálam ez alap. Minden reggel így érzem magam.
tegnap gyökérkezelték a fogam úgy, hogy full be volt /van gyulladva, az egyik fogcsatorna elgennyesedve. Annyitse hatott az érzéstelenítő injekció, hogy lezsibbadjon a szájam széle. Aszittem megszülök mire elkészült. most valamivel jobb, és napi 3-4 Kataflámmal úgyahogy elvagyok. Ja, és ALUDTAM !