Gida, ez deviza alapú volt, gondolom. Néztél árfolyamot mostanában?
Ja, és ha ki akarsz szállni belőle, készülj még egy "szerződés módosítási díj" nevű viccre is, lehet olyan 20-50 eFt, bankja válogatja.
Vígasztaljon, hogy ezt a hitel játékot most mindenki xopja, az ország is, nagyban.
ja hát biztos találnék új autót is ami tetszik de kurvára nem vonz.amire nekem kell arra pl a Vectra is tökéletes!és szeretem is! lehetne álmodozni meg sóvárogni de minek.felesleges.
Na igen. A panel előnye. Az előbb jöttem be. Összerámoltam a hulladék fát egyhelyre. Anyáméknak már csak 1 hétre elég a fa. Plusz amit tőlem kapnak még kb. 2 hét.
Píz nincs. Nemtudom mi lesz.
Nekem ez jó befektetés volt ezt a kocsit egyáltalán nem bánom,egy régire már ráköltöttem volna ennek a vételárát még ha csak az anyagot számolom akkor is
Defragot futtass gyakran. (töredezettségmentesítő a magyarban)
Ja, és ha ki akarsz szállni belőle, készülj még egy "szerződés módosítási díj" nevű viccre is, lehet olyan 20-50 eFt, bankja válogatja.
Vígasztaljon, hogy ezt a hitel játékot most mindenki xopja, az ország is, nagyban.
Píz nincs. Nemtudom mi lesz.
Egy golf vízpumpa (generátorszíjjal hajtott) tengelyének ki-be mozgása lehet fél centi? Vagy cserés?
Ez asszem nem a bank hibája.
Sziasztok!