Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hm? ez most nem egészen tiszta.
Azzal ne foglalkozz. A winfos maga állítja, ahogy kell neki.
Defragot futtass gyakran. (töredezettségmentesítő a magyarban)
Gida, ez deviza alapú volt, gondolom. Néztél árfolyamot mostanában?
Ja, és ha ki akarsz szállni belőle, készülj még egy "szerződés módosítási díj" nevű viccre is, lehet olyan 20-50 eFt, bankja válogatja.

Vígasztaljon, hogy ezt a hitel játékot most mindenki xopja, az ország is, nagyban.
köcsög volán meg bkv megyek nem motorral.
ja hát biztos találnék új autót is ami tetszik de kurvára nem vonz.amire nekem kell arra pl a Vectra is tökéletes!és szeretem is! lehetne álmodozni meg sóvárogni de minek.felesleges.
De, csak levetett 5-10-15 évesen tudod-akarod megvenni.
ez mind az igényektől függ.nekem spec nem kell 5-6 millás családi kocsi.
ők?
Szuper. A mai fizuk mellett spórolj össze egy családi kocsira, ami most 5-6 millió. Szuper, 50+ -ra lenne kocsink. lakás meg úgyis esélytelen.
Ti?
mi?
jó utat!
hol?
megyek haza
sehol senki?!
na mizu cimbik?
Na igen. A panel előnye. Az előbb jöttem be. Összerámoltam a hulladék fát egyhelyre. Anyáméknak már csak 1 hétre elég a fa. Plusz amit tőlem kapnak még kb. 2 hét.
Píz nincs. Nemtudom mi lesz.
A Te autód addig jó amíg nem kell túlélni benne. Csak tankolni, meg kötelező dolgokra költeni, meg vezetni kell. Addig kiválló, és lekörözhetetlen.

Egy golf vízpumpa (generátorszíjjal hajtott) tengelyének ki-be mozgása lehet fél centi? Vagy cserés?
valószínű ha 25 évvel vagyok ennyi éves mint most, nekem se lenne. Akkor más világ volt.
Megebédeltem közben,most megyek ledőlök egy órácskára. Mert megérdemlem.
Ha nem haragszol meg.... Ilyen szerződést kötöttél, és nem tudtad
Ez asszem nem a bank hibája.
Itt sincs. 10 centi hó esett reggelre.

Sziasztok!
Mert most és itt nem lehet csajozni mi ? Ezé unatkozol mi?
Nekem ez jó befektetés volt ezt a kocsit egyáltalán nem bánom,egy régire már ráköltöttem volna ennek a vételárát még ha csak az anyagot számolom akkor is
Há mé kibő ? Csak aki dolgozik abbol tudnak