Nekem meg marad egyenlőre az auto munkára van de amit télen közlekedek vele más dolgok miatt arra is tökéletes . Mert nem veszek hitelre semmit Ugy volt tavaly év végére nézzek valami nem tul régi kocsit de egyenlőre az is tárgytalan. Csak komoly végiggondolás után lépek bele bármibe is . Talán az öregség jele
Nézzétek mit kaptam én is konagba zeina
24 éves - nő - Sindh, Pakistan
" szia kedves,
Jó találkoznak a profilodat, én kisasszony Zeina. kérjük, lépjen kapcsolatba velem az én e-mail és küldök én képet és egyéb információt az Ön számára. zeinakonagba25@yahoo.com"
Ez igaz, de ha egy drágább verda, xar és hosszú hitelre, közben egy elvesztett munkahely, és kész a csőd. Szóval kockázatos az is.
Sógorom 47 helyett 88at fizet, de 4 éve kihozta az új Civicet a szalonból 1 milla kessel. Ha vett volna egy két éveset sokkal olcsóbban, akkor most lenne egy ugyanolyan autója, nem 4 éves, hanem 6 de ki lenne rég fizetve. Szerencsére ő megkeresi a rávalót, de sokaknak ez gond lenne.
De, mert megvan amire fizeted. A fiatra abból a havi 14000-ből kb mostanra jött volna össze spórolva. Így radobok plusz egy évet, de végig volt kocsim. Dolgoztam, költöztünk vele, nyqraltunk, minden jó.
24 éves - nő - Sindh, Pakistan
" szia kedves,
Jó találkoznak a profilodat, én kisasszony Zeina. kérjük, lépjen kapcsolatba velem az én e-mail és küldök én képet és egyéb információt az Ön számára. zeinakonagba25@yahoo.com"
Sógorom 47 helyett 88at fizet, de 4 éve kihozta az új Civicet a szalonból 1 milla kessel. Ha vett volna egy két éveset sokkal olcsóbban, akkor most lenne egy ugyanolyan autója, nem 4 éves, hanem 6