Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ádám, az európaiak nem vesznek lakást. Mindenki bérel, gyakran 1 életen át, annyira magasak az árak, hogy csak befektetési alapoknak, bankoknak vannak ingatlanjai.
Nyugtasson, ha bejön ide ejrópa, gazdagnak fogx számítani a saját kecóval
Azé mondom Itt is csuran ide oda
Van egy kivitelező ismerősöm, társasházakat épít. Azt mondta, hogy 50% a haszon, ha kicsit zsivány (olcsóbb anyag, xarabb munka) akkor felmehet 70-re
Neked hiába próbálom elmondani,mert valamiérr nem azt hallod ki a dolgokból amiért leírtam.

De hát nem mindenkit én csináltam.
Figyu! Ha nem megyek bringázni,és csak dolgozni járok azzal a qrva bringával,az is 20-22km jelent naponta.Télen,nyáron. Ha elmegyek tekerni,akkor kb 50-60km napi átlag. igazán akar valamit az ember,akkor tesz is érte.
Sajnos nálunk ez van és attol tartok lesz is
Az mekkora lennemááá.
- Öööhhh, khmm Jó napot kívánok, a buszsofőr állásra jelentkeznék.
- Na, oszt busze van-é?
Meg nem estél el munkától mert nem volt kocsid, meg mindenki más olyan volt mint te. De én itt látom a nyugati túrista fiatalokon, azt a gondtalan jólétet, amit minden ember megérdemel. És amiért én 2x annyit dolgozok mint ő, más meg 4x... Meg regen sokan még a szuleikkel egy lakasban lakva csináltak gyereket, éltek 30x éves korukig. Ma hány szülő tapsolna ennek, és hányan néznék életképtelennek az ilyet...
Időm sincs használni,és tök fáradtan csak akkor ülök bele ha muszáj. (bevásárlás péntek este.)
hát nem te magas vagy és vékony én átlagos és qrva erős
persze hogy nem marad, mert 3 hetente hozod ki a garázsból, akkor is csak lemosod és megy is vissza.
Tök rendben van akkor, h fél életet kell spórolni egy gyenge európai színvonal eléréséhez.
Jól van nem osztom az észt tovább. Nem vagyunk egyformák.
Sőt vannak fázisok ahol több a munkadíj ( Hála isten ) Mint az anyag
Csak persze pénzt kell hozzá szerezni mert a nélkül az sem megy .Épitésre meg nehezebb hitelt szerezni.
Nálunk egy albi 30+ rezsi. Ha van 1,5 milla önerő akkor már megveheted a lakást,bár haverom most 5,5 milláért vett szépet. Törlesztője 40. Ezt magyarázom. Legalább a sajátját fizeti.
Azé kell épiteni csak az meg annak éri meg aki saját maga megépiti mint én . Ellárulok egy titkot ha egy uj ház kulcsrakész állapotu átvétel esetén 20 milla akko 10 ből lehet megcsinálni . Ezek tények nem lehet vagy talán ! ! !
Az viszont igaz,hogy nem könnyű a mai fiataloknak. Régebben valahogy másként láttuk a dolgokat,türelmesebben hajtottunk a cél eléréséért.
Ha semmid sincs akkor nem egyből 25millás házban kell gondolkodni .
Hosszú évekig nem mentünk sehová,de tudtuk miért van. A mai napig bringával járok melózni,a kocsi eszembe sem jut hogy erre használjam. Pedig az üza nem kerül sokba,de az jó lesz máskorra.
Pontosan igy van
Nem kispajtás. Amíg nincs egy kis pénz,addig nincs semmi. Se motor,se autó,se komolyabb nyaralás. Addig gyüjtés van a lakás beugróra. Két gyerekem van,és volt idő mikor busszal mentünk nyaralni(Balatonra),mert kocsi az nem volt sokáig. A nyaralás időtartama most is csak 1 hét,de tudom miért.
Ha 10 millát összeteszek (mennyi idő is az?) akkor is 100+ a törlesztő legalabb. Zsír.
Lófaszt bazdmeg! Egy panellakás 54 nm 6-7milla. Ha nincs pénzed,ne legyenek ilyen igényeid.