Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Micsinász, hívogatod be a népet, hogy megy ez? Van forgalom ilyenkor? Telóról tolod kint állva? meséjj
Één is, kő keményen! Mostis épp.
deeeeeeeee
Ráérünk, ja
Én most párhuzamosan tolom egy index politikai vitatopikban is, na folyik az osztás... percenként 2-3 hsz
Laza vasárnapi kikapcsolódás, hergelem a balliberókat
képzeljétek .....á, inkább mégse
Legalább te dolgozol
Nem történt semmi.
Ez van ha ráérünk
na Szasztok valaki összefoglalja nekem, hogy mi történik mostanság a fórumon? nincs időm-erőm ezeket a napi 10-en oldalakat visszaolvasni
Tök megéri akkor
Kéll venni lakókocsit.
hát ja. ettől félek én is.
Neked jó, mert ha viszik a kecót, akkor a bömös, hogy ellaktok benne, meg még albérlőt is fogadhatsz.
Pisti, te ne aggódj, van szakmád, rutinod, dolgozni is tucc, neked nem lesz bajod - csak be ne ugorgy valami felelőtlen dologba.
Egy 20 millás belvárosi lakásra 600e/év nem olyan sok az
és majd emiatt itt is szépen átmegy minden ingatlan a bankoknak - ez kipróbált eljárás, és már el is van itt kezdve pár éve.

De a nyugger is xop, aki vett egy 60m2-t a cucilizmusban, és most felértékelik 10 millára, és fizethet évi 300at - az több, mint a fél nyugdíja.
áh, egyéni próbálkozóként máá semmitse szabad. Havernek is hiába mondtam... 2 éve fizet az apehnek mivel borult a bili a válsággal. nameg még 5-ig fogja is. Tolt volna egy kis Kft-t., szépen kézenfogta volna és sétálnak. Annak a kezét el lehet engedni ha elüti a vonat. Nem ránt magával. Éljen a csődtörvény.
Azé nincs millió havonta Meg itt van mire költeni veled erről még nem beszéltem csak Zsotival. Egyszer bekerültünk a sokba de van egy mondás " Jobb a biztos kevés mint a bizonytalan sok" Ezé vagyok szegény ezé járok Fzr -el.
Nem hallgat a jó szóra mire rájön, hogy igazunk van, öreg lesz, ronda és kövér
Ne nevess van olyan már több is.
Saját busz, és egyéni vállalkozóként.
De Ábrus, ha Ő egyszer nem akar hímringyó lenni. Nemszabad azt erőltetni.
Egyébként szevaa
Gazember zsivány ez mind, főleg a kőművesek, festők

Nálunk festésre az alsó szintre 180at mondtak, egy hét alatt megcsináltam 30ból. Komolyan, felmerült bennem, hogy csinálom másnak pénzért, mert annyira egyszerű, hogy na, csak oda kell figyelni kicsit, de erre a 70 IQ-s festősegédek nem mindig képesek
De pl. Angliában mocskos sok egy saját lakás adója. Ha itt is lesz ingatlanadó.. gyerekek...
az durva lesz.
A körülményekhez kell igazodni. (egyébként mondtuk már párszor mlassal hogy mit kéne csinálnod)
Csak az egy telkes épitésre nehéz a hitel kérelem mert kell némi Kp. anélkül nehezen megy