Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az ok, hogy te döntessz, de ha baj van, ő fizet
Semmi baj! Köszönöm mindenkinek a választ!
eldöntöm nekem van igazam és kész nem próba ha már van 2évnél öregebb jogsid akár más kategóriára.
Akkor én tudtam rosszul bocsi
Én is úgy tudom h nem vihetsz, de ezt a rendőrök se tudják soha,állítottak meg többször de nem kötöttek bele.Nem foglalkoznak vele
Ha volt elötte kocsobol 2éve akkor vihetsz. Ha kell adok Vizsgáztatto teloszámát ösmerösöm.
De számít. A jogosítvány a kezdő, nem a kategória. Ha volt előtte több mint 2 éve bármilyen (B,C) jogsid és utána csinálsz pl A-t, nem számít kezdő jogsinak. Ugyanúgy vihetsz személyt.
Bocsi, akkor lehet h nekem mondtak hülyeséget...
a vákum membrán húzza fel csak járó motornál üzemel. Gázra nyitod a pillangó szelepet és az átáramló levegő húzza fel.
Pontosan ő is hozza
Többiek?.. valaki döntse el a vitát
Köszi azért a válaszotok!
Nekem tök mást mondtak vazze... mé...
igen ha van 2év előéleted bármilyen járművel akkor nem próba.
Hello
Van egy eladó FZR 250 amit sajnos nem tudtam megnézni, csak egy ismerősöm ment el. Ott sajnos nem tudták beindítani, mert elmondása szerint a karburátorokban nem mozgott a suber. A tulaj azt mondta azért mert nem indult be, mert ha beindul a membrán fogja működtetni.
Az árral kapcsolatban megegyeztünk, letartatta és pénteken hozzuk haza, de kérdezném tőletek, hogyan is működik ez a motor, és a gázmechanika.
Köszönöm
Szia,
én is nem túl rég csináltam meg, 2 évig nem vihetsz utast, nem számít semmit hogy van B-d.
és elmotorozzuk helyben
Sziasztok!
Hogy van ez?
Most novemberben tettem le a jogsit motorra. 2 évig ugye kezdő jogositványnak van nézve emaitt ez idő alatt nem vihetek utast.. viszont egy haverom hallott valami olyat hogy ha pl már elötte több mint 2 éve van jogsim pl autóra akkor ez már rám nem érvényes. Tud valaki valamit ezzel kapcs?
Előre is köszi!
enyém az asszony viszi
Egye fene, én eskü viszek 20l benzint az esküvődre
Hánnyan is jöttök ? /kána