nem tudom Pistám de most megint el vagyok szomorodva.lehet hogy még túl fiatal vagyok az ilyen komoly dolgokhoz mint ház, gyerek... dolgozom meg a Betti is de nem látom a végét.most is néztem videókat Pápai csapat motorozott én meg vakarom a fejem hol tudnék spórolni.lehet eladom a motort is mert így csak fájdítom a szívem. folyamatosan töprengek meg jár az agyam hogy mit tudnék maszekolni de semmire nem jutok.pang minden.elkeserít.még egy dolgon agyalok hogy a fater vett egy kistraktort van hozzá eke meg egy két cuccot szereznék aztán kis telkeket szántani rendezni.de nem tudom erre is mekkora igény lenne.faszom tudja mi lesz itt.néha tényleg megkérdem magamtól hogy kellett most ez a ház meg a felújítás?de ha meg lemegyek a kecóhoz akkor meg boldogság hogy tudom ez a mienk lesz!csak nem tudom mikor....
A 18 tényleg talán kicsit korai, ha egyből nagymotorra pattan vele, viszont szerintem akinek nem nő be addig a feje lágya, annak már 21 évesen se fog, mindegy mikor ül át a 125ös gépről ha nincs lépcső...
Akinek van egy kis esze, az fokozatosan megy fölfelé. szerintem...
Tudod mi gondom ezzel ,hogy én is dogozok mint egy állat ,hogy ház meg minden rendbe legyen és hitelem ne legyen (Bár most sincs ) De mifelénk az eféle emberek 45 körül ellmennek na most mire kész leszünk utána meg elmegyünk há most akko hogyan van é
Akinek van egy kis esze, az fokozatosan megy fölfelé. szerintem...
Asszem egy hajtókarcsapágy kell hozzá.
Nem mintha érdekem fűződne hozzá, de akkoris...
Benzináremelkedés, megdrágultak az átírási költségek, most ez...
Mi jön még?