Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha így van akkor megvan hogy miért ütötte szét a főtengelycsapágyakat.
És azt sem értem,mert szemre eléggé kotyognak a dugattyúk,akkor hogy a p...ba mértem 16 Bar-t hengerenként,nagyon gyanítom hogy síkolva lettek a henger és henger fej is
Ja!szorult a 3-as henger hajtókara is KO
Váltó és olajpumpám az van ,reménykedtem hogy elég lesz a főtengelyt csapágyazni,de sajna nem valami jó állapotba van
Így már látszik. (meg az is hogy szükséged lesz egy olajpumpára is)
Én ma már felhúztam magam a bürokrácián,meg a törvényeken
Ennek örömére aki még ittvan annak ajánlom figyelmébe az első videót
N aén is megyek lehet jó éjt mindenkinek
hát igen.de tudod elég szomorú hogy ki kell menni azért más országba hogy az ember meg tudjon élni. Magyar vagyok ezért itt kellene megélnem az országunkban.

na jó éjt.
Ha itt a tavasz talán nemlesz időnk ilyeneken filózni, majd mindenki hajtja vasat
én is léptem jó éjt skacok
legyen igazad.csak nagyon szar így.

na inkább megyek megpróbálom kialudni magam és holnap jobb kedvel ébredni. jó éjt!
Azok, mert féltik azt amilyük még van és ha történne is valami, nemvalószínű hogy az ország kijut ebből a szarból...
Akinek meg már ottvan család, esetleg nyugdíjas stb, kimenni sincs lehetősége...
NA jólvan, ha rágódunk akkorsem lesz jobb..
Fogaskerék az nekem is van ha jól emlékszem 2 is,de mivel ma szedtem szét nem néztem meg milyen állapotúak
Csak addig szar amíg a felújítást csinálod. Ha meglesz akkor már örülsz hogy neked van, más meg csak szeretne.
Mi 8 éve csináljuk, sok millió Ft belement, sok lemondással járt de már majdnem kész vagyunk. (van 6,4M hitel is persze)
Onnantól már semmi sem számít.
Hát ennyit tud a teló,de ha megnézed hiányzik közepén a kis fül ami hajtja a vízpumpát,lehet nem hiába volt kivéve a hűtőből a gomba
Olajpumpának a közepe ha jól veszem ki mert elég rossz a kép
Ilyen fogaskerekem van tarcsiba kettő is. (új)
tudjátok nem vagyok egyik párt oldalán sem de az is biztos hogy szarban van az ország.valamit lépni kell.az előzőek sem csináltak semmit.a mostaninak meg idő kell hogy bizonyítson sajnos ez ezekkel jár.de reméljük jobb lesz mert ha nem akkor felgyújtunk mindent! az és az a baj hogy az emberek bizonytalanok!és ez kihat mindenre.
Ez miez? (elég szar kép)
Semmisem kizárt
És akkor ezek "csak" azoka kellemetlenségek amik a motorost érintik...
De akkor még nembeszéltünk az ebadóról, áfaemelés, és meddig lehetne sorolni...