És azt sem értem,mert szemre eléggé kotyognak a dugattyúk,akkor hogy a p...ba mértem 16 Bar-t hengerenként,nagyon gyanítom hogy síkolva lettek a henger és henger fej is
hát igen.de tudod elég szomorú hogy ki kell menni azért más országba hogy az ember meg tudjon élni. Magyar vagyok ezért itt kellene megélnem az országunkban.
Azok, mert féltik azt amilyük még van és ha történne is valami, nemvalószínű hogy az ország kijut ebből a szarból...
Akinek meg már ottvan család, esetleg nyugdíjas stb, kimenni sincs lehetősége...
NA jólvan, ha rágódunk akkorsem lesz jobb..
Csak addig szar amíg a felújítást csinálod. Ha meglesz akkor már örülsz hogy neked van, más meg csak szeretne.
Mi 8 éve csináljuk, sok millió Ft belement, sok lemondással járt de már majdnem kész vagyunk. (van 6,4M hitel is persze)
Onnantól már semmi sem számít.
tudjátok nem vagyok egyik párt oldalán sem de az is biztos hogy szarban van az ország.valamit lépni kell.az előzőek sem csináltak semmit.a mostaninak meg idő kell hogy bizonyítson sajnos ez ezekkel jár.de reméljük jobb lesz mert ha nem akkor felgyújtunk mindent! az és az a baj hogy az emberek bizonytalanok!és ez kihat mindenre.
Semmisem kizárt
És akkor ezek "csak" azoka kellemetlenségek amik a motorost érintik...
De akkor még nembeszéltünk az ebadóról, áfaemelés, és meddig lehetne sorolni...
na jó éjt.
na inkább megyek megpróbálom kialudni magam és holnap jobb kedvel ébredni. jó éjt!
Akinek meg már ottvan család, esetleg nyugdíjas stb, kimenni sincs lehetősége...
NA jólvan, ha rágódunk akkorsem lesz jobb..
Mi 8 éve csináljuk, sok millió Ft belement, sok lemondással járt de már majdnem kész vagyunk. (van 6,4M hitel is persze)
Onnantól már semmi sem számít.
És akkor ezek "csak" azoka kellemetlenségek amik a motorost érintik...
De akkor még nembeszéltünk az ebadóról, áfaemelés, és meddig lehetne sorolni...