Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Motoros apró
Motoros apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Motoros fotók
Motoros videók
Motoros fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Yamaha FZR / FZ
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
emre
mert te ügyes vagy
emre
pápá
fzrmesu
sajnállak!
fzrmesu
2 éve télen januárban a 10-15 cm hóba vittük Pápáról a motorom Polgárdiba.90km.egy szaros motor szállító utánfutón.simán leértünk vele gond nélkül.
ábrus
Mentem éjszakára.
emre
nem tudok németül hogy elhitessem csak egy eltévedt svájci turista vagyok aki a sífelvonót keresi
emre
mi akkor?
fzrmesu
hát nem kinti papíros?akkor?
crisler
yamaha fzr 250, 400r bontott alkatrészek eladóak.
bővebb info:
http://www.kepesmotor.hu/motor...
érdeklődni tel:
06305770865
Kellemes estét mindenkinek!
fzrmesu
hát még mindig jobb futón mint lábon!
emre
hát ja
mér leveszi a rendszámot?
fzrmesu
csövi!
emre
bérelnék utánfutót, de kicsit félek azzal ha nekiáll havazni
sajnos megöregedtem, már nem vagyok annyira vagány mint ti (vagy mint 10-15 évvel ezelőtt)
fzrmesu
lábon?
se papír se semmi rajt.
csövi
Jó estét kiáltok!
Kéne nekem 4.5x0.7 menetmetsző, de nem találok sehol. A menetet már 354szer megmértem és mindig ezt adja...
fzrmesu
nyugi papesz!mondtam nézzétek meg aztán ha jó akkor max idáig elhozzátok azt kész!
esetleg dobozos autó?nincs ismerősnek?
emre
köszi!
mert akkor esetleg azt a 40km-ert megtesszük lábon a géppel, a többit meg majd meglássuk
fzrmesu
hát hogy gyertek be! itthon leszek Pápán egész nap.délig melózok utána ráérek elméletileg főleg ha jöttök.de dél előtt is jöhettek nyugodtan max eljövök elöbb!
megoldjuk!
emre
tököm ebbe az időbe
várhatott volna még egy kicsit
fzrmesu
figyu ez szerintem megoldható!
emre
nem mit?
emre
oks, épp kérdezni akartam, ugyanis megfordult a fejemben, hogy ha nagyon ratyi idő lesz leteszem nálad a motort (már ha összejön a bolt)
fzrmesu
olvastad amit írtam?
fzr.andi
emre
❮❮
❮
…
5370 / 11041
5369
5368
5367
5366
5365
5364
5363
5362
5361
…
❯
❯❯
bővebb info:
http://www.kepesmotor.hu/motor...
érdeklődni tel:
06305770865
Kellemes estét mindenkinek!
mér leveszi a rendszámot?
sajnos megöregedtem, már nem vagyok annyira vagány mint ti (vagy mint 10-15 évvel ezelőtt)
Kéne nekem 4.5x0.7 menetmetsző, de nem találok sehol. A menetet már 354szer megmértem és mindig ezt adja...
mert akkor esetleg azt a 40km-ert megtesszük lábon a géppel, a többit meg majd meglássuk
várhatott volna még egy kicsit
oks, épp kérdezni akartam, ugyanis megfordult a fejemben, hogy ha nagyon ratyi idő lesz leteszem nálad a motort (már ha összejön a bolt)