Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mlasnak
Estét
Ott van a képen.
Főtengelyen "T" jel, tengelyeken a pötty a jelhez. Egyes henger (a bal szélső) felső holtponton van.
Nem mondtam de gondolom dobja magát hogy a v.láncfeszítőt is ki kell venni mielőtt rakod össze.
Ja leesett hogyan gondoltad. Köszönöm mégegyszer ha valami gondom lesz mjd kiabálok.
Nincs v kinek egy gázpisztolya amitől szeretne megválni?
Akkor jó volt a válaszom
(Jaszinak nem hiszek)
Semmiképpen sem!
"kissé feszült leszel"
Nagyon szépen köszönöm segítségedet. Annyit kérdeznék még hogy a vezérlést utánna hogy állitsam be?
Sanyi szerinted?
hát élet lesz, sok munka lesz, szabadidő nemsok nem tudom hogy bírjuk majd. Pénz lesz +pénz is lesz. Majd meglátom hogy alakul ha nem tetszik akkor tiplizek.
És az neked jó?
Összeszerelésnél a leszorító csavarok meghúzási nyomatéka 10 Nm, a lánckerék csavarja 24 Nm. (ha túlhúzod akkor kijön a menet a hengerfejből és kissé feszült leszel)
A hézag sz:0,11-0,20mm
k:0,21-0,30
Kiveszed a lánckeréktengely csavarjait (be ne essen a blokkba) és leveszed a lánckereket, ekkor lazul annyit a lánc hogy ki tudod venni a vez.tengelyt.(az összes csavarját ki kell venni majd levenni a leszorítókat, akkor tudod kiemelni a tengelyt)
majd ugrás ehhez a h.sz-hez
GIBInek előzmény
Sziasztok.
Kis segítséget kérnék tőletek.
Elhoztam a 250es FZR-t leszedtem róla a szeldeknit mert szelephézagot kell állítani rajta.
beforgattam jelre a főtengelyt, hogyan tovább?
Hézagot tudom hogy kell állítani mert A Peugeotom is lapkás, csak itt megragattam. vezérműn nincsenek jelek? Mennyi a szelephézagok?
Hogyan veszem ki a vezérműtengelyt?
az nem újdonság
péntek 13
na mesélj mi van.