Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gondoltam szólok neki, de lehet már elindult
akkor megnyugodhatsz mert a Pistinek sem kell már az első teló szerintem
könnyen beszélsz, most hogy van fasza kipufogód
Én is.
Na jó, bakos pisti talán.
én tudtam

de nem probléma, mert legalább ehhez van alkatrészem
ez már nem is az a gép!

mindig ezek a negatív hullámok
De arra figyelj hogy úgy vedd meg hogy ne legyen semmi baja, mert kétlem hogy bakos pisti vagy én,esetleg a többi irigykedő segíteni fog bármiben is.
Szeva

Mint azt telefonon említettem egyben.

1, holnap elmennék megnézni
2, ha bontod lesz egy csomó eladhatatlan alkatrészed utána
http://www.kepesmotor.hu/yamah...

ennek a gépnek a bontásásról lehetne szó
mi a véleményetek?bontsam vagy mennyen egybe?
lassan tényleg el kellene dönteni hogy a következő találkozón ki lesz seggbe kúrva
na szevasztok!

tényleg szép az az FZR!és a tulaj szerint jó is!nekem meg csak 50km! na? na? na?
Nem gond.
Hali mindenkinek!
Ábrus,majd kellene az a főtengő úgy néz ki,de nem most ,lehet csak pár hónap múlva tudok félre tenni rá
Egy darabig nagyon jött fel a zx-9 fórum is de visszatettünk kettőt és 80e körül elfelejtettük őket.
A gasgasos csírák meg nem számítanak mert az nem igazi motor.
Összesített fórumokat ne nézd hanem csak a típusokat. A GSR600-as van előttünk de már nagyon közeledünk hozzájuk. (figyelem egy ideje )
A hayabusásokat már rég elfelejtettük pedig sokkal előrébb voltak mint mi.
most erre mit mondjak

akarom, nnna
Beijedtél a ketrecnyi hörcsögtől mi?
(Egyébként én is megvettem volna ha szükségem lenne rá de egyből rád gondoltam )
eszembe sem jutott szétszedni
Azt nézzem ,hogy 5-ek vagyunk a hozzászolások toplistájában tehát le vagyunk csuszval a dobogorol
Ha emre megveszi és nem szedi szét hanem levizsgáztatja akkor minden meg van bocsátva. (kár lenne szétszedni)
Ha meg mégsem akkor felvásárolunk tőle mindent diszkont áron.
(ha meg nem ad el nekünk semmit akkor ráengedünk egy ketrecnyi felhergelt hörcsögöt )