Nem baj. Áttolsz egy nagyobb lapos reszelőt (én azzal szoktam) és párhuzamosan nyomva szépen visszanyomod addig amíg megy.
Kettőt-hármat húzol a fékkaron majd megint nyomod egy kicsit.
Ezt megismétled párszor, majd kinyomod a dugót megint félig és megcsinálod ugyanezt.
Mikor kint van a dugó én meg szoktam csiszolni polír-papírral majd megfújom WD40-nel. (pár csepp fékolaj is jó, motorolaj SEMMIKÉPPEN!)
Ha így párszor átmozgatod szépen megtanul járni.(erőltetni felesleges)
Ha veszel másikat az ugyanígy be lesz állva. (bár fegyát megkérdezheted hogy a fém fékcsövek végén mi a pálya a nyergekkel)
visszateszed a rossz fékbetétet, majd fogsz egy lapos csavarhúzót, és a behelyezed a betét és a fék dugattyú közé.
Majd ezt finoman feszegetve visszatolod a fék dugattyút.
Most már vállalhat mozdony és hajó blokkokat is
Másodikra már egész jó.
Kettőt-hármat húzol a fékkaron majd megint nyomod egy kicsit.
Ezt megismétled párszor, majd kinyomod a dugót megint félig és megcsinálod ugyanezt.
Mikor kint van a dugó én meg szoktam csiszolni polír-papírral majd megfújom WD40-nel. (pár csepp fékolaj is jó, motorolaj SEMMIKÉPPEN!)
Ha így párszor átmozgatod szépen megtanul járni.(erőltetni felesleges)
Ha veszel másikat az ugyanígy be lesz állva. (bár fegyát megkérdezheted hogy a fém fékcsövek végén mi a pálya a nyergekkel)
Van pillanatszorítód?
Majd ezt finoman feszegetve visszatolod a fék dugattyút.
Olyan reggel 7 körül terveztem az indulást, mert még világos nappal szeretnék hazaérni. Ez azt jelenti, hogy 9 körül lennék nálad.