Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1 darab? Azzal mit kezdesz?
Csak viccőtem, biztos jól megcsinálta
Most már vállalhat mozdony és hajó blokkokat is
de aljas vagy
Ezen is jót lehet röhögni, de én Ábrus blokkján szeretnék
KÉPET
ok megpróbálom.
Lefújtam a blokkot, az első réteg után úgy nézett ki mint egy génmanipulált vasdarab Csernobilból.
Másodikra már egész jó.
Nem baj. Áttolsz egy nagyobb lapos reszelőt (én azzal szoktam) és párhuzamosan nyomva szépen visszanyomod addig amíg megy.
Kettőt-hármat húzol a fékkaron majd megint nyomod egy kicsit.
Ezt megismétled párszor, majd kinyomod a dugót megint félig és megcsinálod ugyanezt.
Mikor kint van a dugó én meg szoktam csiszolni polír-papírral majd megfújom WD40-nel. (pár csepp fékolaj is jó, motorolaj SEMMIKÉPPEN!)
Ha így párszor átmozgatod szépen megtanul járni.(erőltetni felesleges)
Ha veszel másikat az ugyanígy be lesz állva. (bár fegyát megkérdezheted hogy a fém fékcsövek végén mi a pálya a nyergekkel)
NAGYON bírnék egy darab fékbetétet innen
fékez de nemtom egy szintnél tovább nyomni vissza
Nyugottság van.
Van pillanatszorítód?
Be tud rohadni keményen, de ezt már rég észre kellett volna venned, mert akkor nem is fékez. Ha meg fékez, akkor vissza kell tudni nyomni.
Szerintem nekem van. Mérjek luktávolságot?
sehogy se enged sajnos.
mert az keresztbe nyomja, és megfeszül
nem megy már mindent próbáltam vízpumpa fogó is de nem mozdúl.
visszateszed a rossz fékbetétet, majd fogsz egy lapos csavarhúzót, és a behelyezed a betét és a fék dugattyú közé.
Majd ezt finoman feszegetve visszatolod a fék dugattyút.
jövőhétől élet lesz nálunk keményen beindulás van.
kaki van, annyira szar a bal féknyergem nem tudom visszatolni a dugót és berakni a betéteket. Februári rendezéssel kéne nekem első féknyergek.
rendben

Olyan reggel 7 körül terveztem az indulást, mert még világos nappal szeretnék hazaérni. Ez azt jelenti, hogy 9 körül lennék nálad.
De mond mikorra jösz azt addigra kész leszek ,hogy ne veszitsünk időt
Az éjjel jőszők haza de dörömböj fel e ha esetleg bekomálok Anyumnál kucs is van. Sok dolgom nincs holnapra