Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fú forródróton vagyok reklámfilmesekkel,norvég mesefilmesekkel egyszerre akarnak beesni februárba hétfőn kezdenek díszletet kijelölni.
Na én meg visszajöttem bár ne kellett volna A Tököm tele a sok baromsággal amit emberek tudnak okozni másnak a meggondolatlanságukkal és a felfogásukkal Na de mindegy most megyek vissza majd ha jössz Imre akko itt leszek készen
Nyolc előtt már biztos nem indulok, mert bezárt az utánfutó kölcsönző. Alakulnak a dolgok szépen.
Aggyá címet privátba
Egyik van csak elkopva jobban.
mennyé

majd kitalálom mi lesz
N a majd visszaolvasok hogy mi lesz de lassan megyek
Majd kiássuk ha hoviharba kerülünk
Nem feltétlen az expedició jelleg aggaszt, hanem az hogy hogyan lehet majd kipróbálni.

Egyébként egy kicsit elkényelmesedtem kicsit, mióta nem dolgozok az orvosi ügyeleten. Sofőrködtem ott pár évig, és ha hívtak menni kellett. Volt hogy délelőtt beültem a kocsiba aztán estig ki sem szálltam. Télen kocka lada kombival, meg egy üllővel a csomagtartóban, mert téli gumira nem mindig futotta.
A jó vételekért mindig meg kell szenvedni.
Én a legjobb cuccaimat többnyire valami lehetetlen körülmények között szereztem. (bár én sem kimondottan szeretek expedíciót szervezni egy normális és kényelmes látogatás helyett)
Lehet mégsem megyek holnap motort nézni.
Kezd egészen elbaszódni az idő észak nyugaton, havazás, jégeső stb....a tökömnek van kedve ilyenkor kocsiba ülni, pláne utánfutóval.
Úgy néz ki hogy a vázat nem kell festeni, csak kijavítani ott ahol megmarta az akkusav. (évtizedes olajsár védte a fényezést a vázon)
Jól fog ez kinézni. A többit is fested, gondolom... (váz)
Az M5 is üres, mióta nincs 4 napos. De még itt lent aprajafalván is kisebb a forgalom - legalább lehet menni
Jó lesz ez, nekem most az MTZ motorja ugrott be, ami ált. úgy van lefestve mindenestől (csövek, csavarok, stb)
Ez a luxusqrva is volt már minden a fideszben.
Ezt sokaktól hallom én is bár ezt nálatok jobban nem tudja senki.
ég és föld pesten közlekedni érezhetően kevesebb volt az autó
Két réteg rajta van, most ép hősugárzózás alatt áll. (aztán még egy réteget nyomok neki)
A szelepfedelek krómozottak, elől meg a vezérműszíjak vannak letakarva.
Utálok festeni.
amiket kitakartál azokkal mi lesz?
Sokat nem látni rajta de a tetejére ráközelítve kicsit látszanak a pöttyök. (mint amikor szilikonosra festesz)