Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ha így érzed, én nem így gondolom.
én
majd hétfőn holnap nem tudom hol ébredek
Pistikém a balhét te viszed el. Megyek fürödni irány a szülinapi buli.
Ennyit írni...csősztök. kutyacsont, gumizsuzsi, mlas értetlenkedik...
Ja PUPU, az 500-nak állítható a rugója azzal be lehet hangolni, nem próbáltad?
csak egy fogadott ribim van a másik nemtudom ki.
Azé irunk egy pillanatban is mert egy gépről nyomjuk
ezt a lebukást
Nme tüntünk ell együtt vagyunk
van má 2 ribancod...
Pisti Andi eltűntek... Hm hm
na jó most jött el az ideje sercintsek egy dobozos kiflit idén nem is ittam még.
egyedül elmehetsz nem megyek
tudod mit gondolok...
Lehet csatlakozni?
Megvannak a hűtőbordáid! 2db.
mert őt ismerve reggel 3lehetséges helyen ébrednék. 1őrszoba. 2detox. 3min 2ribanc karjaiba. Szerintem elég indok.
Csak abba gondolj bele hogy mi lenne hogyha a lengővilla két végét fogva próbálnád meg összenyomni a rugót, majd középen megfogva, végül a tövében. Nyilván akkor a legkönnyebb ha a legvégét fogod és minél előrébb emelsz annál rövidebb úton de annál nagyobb erővel kell összenyomnod a rugót.
Mivel a hosszabb csonttal hátsó kerék tengelye egyre hátrább kerül (mert a lengővilla egyre közelebb kerül a vízszinteshez) ezért egyre inkább a lengővilla "végén" fog erőt kifejteni a hátsó kerék tengelye, így egyre könnyebben (hosszabb erőkaron) fogja összenyomni a rugót.
Igaz az ellenkezője is: minél rövidebb a csont, annál rövidebb lesz a tengelytáv és (kis túlzással) kerül egyre jobban a hátsó tengely a lengővilla tengelye alá, így a bezárt (lassan hegyesszög) miatt a "rövid erőkar" esete forog fenn, azaz keményedik a rugózás.
És:
ahogy érzed
szeva papa
MértÍ?
Mé?