Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Apaaa
Fú csak most látom, nem telt valami jól a napod
Na jó estét!
Kifele még nyílhat az ablak... Mint Angliában. Ott is kifele nyílik az összes. Kérdeztem is, hogy az elsőn pl. hogy pucolják meg? Hát hívnak alpinistákat.
Pista mond el nekem hogy milyen vastag és miféle bitumen lemezt vagy kátrány lemezt használnak aljzat szigeteléshez?
Főleg a cég pénzén.
Szia.
Estét
Elégedetten láttam hogy nem csak itthon létezik ez a jelenség, ezért is kellett megörökítenem.
A képen ahol hárman állunk, a középső fekete kabátos srác Cseh Lindés, ő vitt ki bennünket körbenézni az új főhadiszállást.
Ő mutatta hogy: szerintetek 2012-ben ilyen még előfordulhat?
Mi nézegettük és közöltük hogy jó hát elnézték.
Erre megmutatta a többit.
MOndok egyebet fejjel lefelé ahoz mit szolnál? olyan is vot
ha nálam ilyent csinálnának akkor én azzal az emberrel verném ki az üveget meg a tokot!
Különben is aki tudja mi folyik az épitőiparban az már hozzászokhatna ,hogy ez teljesen normális még ithon magyarországon is
most őszintén, mennyivel lenne jobb, ha kívül lenne a kilincs?
Basszus látták hogy ott az oszlop de nem baj, ők beépítették. Összesen kb 20-22 ablakot.
szasztok pajtik
Most nem értem mi a bajotok ezzel Biztos magasan van az emelet és igy nem lehet kiesni az abalakon
Mind a két szinten körbe az összes ablak ilyen.
basszus azért te tudsz élni!
Csak úgy az arányokhoz:
azt a kurva ez micsoda munka?!
de sajna így van!
nem az le van takarva majd csak a tavasszal indítom.úgy volt hogy holnap megyek Mórra egy cserépkályháért.lebeszéltem mindent, embert, kocsit stb.erre ma felhívom hogy akkor holnap mire érünk és közli velem ez a köcsög buzi hogy bocs de ma eladtam másnak még jó is hogy hívtál.hát rohadjon ki a szíve a helyéről a büdös gecinek!micsoda egy dolog ez? ha én megígérek valakinek valamit és lebeszélem vele akkor nem adom el másnak!