Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pupu sms ment!
na, lehet hétvégén megmókoljuk. ma robogóval menek
ha a szivató mellé egy kicsi gázt is húzol, akkor kap plusz levegőt. szerintem túldúsít. próbáld félállásnál vagy háromnegyednél a szivatót.
Bár én nem igazán értek hozzá. Nekem az előző kopott karbival volt ilyen. Nem lehetett tökéletesen beállítani, így "télen" hasonlóan indult mint a tiéd. Mióta a 2 karbiból egy össze lett rakva, full szivató, indul, majd 3-4 mp után szépen lassan tolom vissza a kart. negyeden hagyom olyan 1-2 percig, majd teljesen visszatolom. Így egész könnyedén indul.
lehet
nehezen indul szivatóval is. ahogy írtam: el-elkapta tegnap is, de csak jó sokára röffent be, mikor adagoltam egy kis gázt is lehet, hogy ennyire megváltozott a szívóoldali folytottság az új szűrőtől a full fekete helyett, meg a viszaszerelt szívócsövektől?
nem ismerlek...
akkor most mivan? Beköpi a gyertyát ha szivatót használsz? Vagy szivatóval se akar indulni?
jó, olyannak ismersz, aki nem futja meg a kötelező köröket.
UPPSZ, ilyen dobozok vannak nekem is.
Igaz én a konzollal együtt kevesebbet fizettem érte.
Van?
Használd !
szivató nincs rajta?
szal tegnap úgy indult, hogy forgatta az indító, és bele-belekapott, de nem indult el. aztán nagyon picit meghúztam a gázt, de tényleg épphogycsak, akkor elkapta. de már majdnem leszívta az akkut addigra. tényleg be kéne lőni a dolgokat
Ha ingyen van akkor küldjél már nekem 32 ampert jó sokat...
32 A-ig ingyér van, afölött pedig 3600 Ft + áfa / amper
Szia
Sziasztok!

Thomas nem tudod hogy most mennyi egy Amper ára az E-on-nál?
kösy szépen.
Szerintem itt megcsinálják. Én fél négykor estem be motort vizsgáztatni és kb 10perc alatt megcsinálták. Holnap visszük 9-re Kriszti autóját is vizsgára. Mondjuk azt bejelentettük...
Na az akkor jó ! Arra az oldalra gondoltam én is
Fent villany van...Ahol volt az a 3 nagy fa arra az oldalra kellene kitalálni vmit egész nap oda süt.
itt van ha gondolod.
Sziasztok!

Sörkollektor?
Most akarok a nyáron majd vagy 4-5 nm-nyit megépíteni.
A Youtube tele vele... mutatnak olyan videót, ahol egy 1,5 nm-es sörkollektorból a januári kinti -5 celsiusfok melletti napsütés a benti 22 fokból 37 fokos levegőt csinál.
Az elég jó szerintem, ahhoz képest, hogy néhány ezer Ft-ból megépíthető.
Meg a másik gond ,hogy gázbojler van a kecoban .Alulrol fűt és a hőcserélöt is alulrol kell bevezetni Mig a villanynál minden bekötés lehetséges és működhet. Gondolom érted miről vakerolok villanyal is mehet ha karod meg mellette elfér a hőcserélő bevezetése amire azt kötsz amit akarsz .Pl.Napkollektort,Vagy amit akarsz
Meg az abaj hogy pont a feljáro oldali falra kéne tenni ,hogy déli fekvésü legyen nagy vonalakban