Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne hari
na mesélj mi történt?
Semmi kül, megvagyok, nekem se volt túl jó napom, de túléltem.
na már megint hol van a díszes társulat?
én biztos nem majd a kőműves megcsinálja.de lehet h üvegszálasat veszek.majd megmondja a mester.
Csak ne tépjétek oldalírányosan mert akkor szakad
hát két tégla sor közé teszem.bent meg a mostani aljzatra aztán rá 5cm nikecell meg 5cm beton.
Vastagabb annyi akülönbség de mivel kétt betonréteg közé teszed gondolom vagy nem ? Ami üvegszállas bármi anyag az csak erősités benne rugalmasabb helyekre mert az űvegszállas nem reped
miattam ne idegeskedj após.
aha értem.és különben mi a kül a 3 és a 4mm közt? meg találtam valami üvegszálas kütyüvel meg ilyenek.a 4mm tovább bírja?
na akkor biztos bebasztam volna neki egyet!
nyugi picim ne idegeskedj!majd én helyetted!
Willas is ugyan az csak más márka 3mm től azért irtam
Te még jól jártál Jani unokaöcsém rosszabul bár én fetrengtem a rőhőgéstöl de annyira vicces nem volt pedig. Kocsi vásárlás Monor mellett felhívja indulás elött ,hogy akkor mennek megnézni . Oké oké modja az ürge elindulnak tölünk kb 130 km mire odaértek eladta a Twingot a csávo
Az már rég kihalt, csak nyomokban felfedezhető...Én már meg sem lepődök az ilyesmin, csak kurvára idegesít
kurva élet vagy a telefonom vagy a netkapcsolat vagy a fórum rohadt lassú megb@sz a méreg.
és milyent ajánlasz?mármint vastagságban.tesómnál valami Villas nevűt raktunk de nem tom h milyen vastag volt.
de most ez nem szemétség?hol van itt a becsület?vagy az már kihalt?
Kátránylemezt semmiképpen Isoline szigetelö lemez 3.3mm tol vastagszik milliméterenként
Én is ugyanígy jártam nemrég, átérzem a dühödet...
Helló
na és nálad mizu?
a napom jó volt csak az estémet baszta el ez a majom!ennél jobban nem rühellek semmit.