Hát azért birkózós egy ezressel, de spórolósabb mint a nagypálya, és meghalni is nehezebb. ( de azért egyik srác egy sraddal mikor egyik alkalommal kintvolta, eltörte két csigolyáját )
Szal kakucsot egy bő tizesből ki lehet hozni délután, kaja, pia, pálya, benzin... És annyi menés után pár napig más tépi a wcpapírt...
Bocs mindenki, de most pár dologgal nem értek egyet. Olvasgattam a fórumot, és mintha pofáncsaptak volna olyan érzésem volt. Unokabátyám 25 (!) évesen pont egy ilyen utcai "verseny" eredményeként halt meg, nem vették észre időben. Az édesanyját nem engedték oda hozzá a mentők, szerintem részleteket nem kell mondanom, hogy miért.
Az országút közlekedésre való, a versenyre ott a pálya.
Nem mondom, hogy nem lehet gyorsan menni, de más az embernek magára figyelni, és más úgy, hogy görcsölök, hogy "na, még ezt csak megelőzöm valahogy, különben beégtem"...
Kit érdekel, ha valahova 5perccel később érsz oda, vagy hogy leelőzött a futár a pirosnál? Ettől leszünk többek? Ha igen, akkor ott baj van.
Felnőtt emberek vagyunk, az egyenlet nem bonyolult.
Lehet röhögni, szarok rá, de néha arra is kell gondolni, hogy várnak haza, és az, hogy eddig nem történt baj, az nem jelenti azt, hogy ezek után sem fog.
Csak azért kérdezem hogy mikor szedjem szét a blokkot.
Meg kéne nézni a 6-os váltót is hogy milyen állapotban van, a kuplungja jónak tűnik de nem tudom hogy kelleni fog-e. Megfordult a fejemben hogy a kuplungját is beteszem a váltóval együtt de azt sem tudom még hogy mi lesz Frével ha beválik a Honda.
Mondjuk a váltó miatt nem is terveztem szétszedni a blokkot mert teljesen jó. Ha majd egyszer szétmegy akkor gondoltam kicserélni 6-osra.
Hát nem tudom igazábol mostmár tudom hogy jó a blok igy nekem mindegy . Összintén márciusra tudom összekapni magam anyagilag .Persze most is van rá annyira azért nem vagyok szegényes .(Egy kis pénzkidobási probléma lépet fel ) De nekem mindegy március elött a vasnak sem állok neki max szétszedem apro csavarra. Annyi hogy mint irtam is egy kis kuplung hangot hallottam belöle lehet semmiség de ha neked nincs ara szükség akkor azt is elhozzom .
Csak 9Le.
De fékpadon nem tudtak nyomni csak 139-et a 145-ből.
Egyébként emlékezz arra amit mondtam: ha ésszel használod akkor még sokáig jó lesz de ha ennyire téped a száját akkor rövid úton kivégzed.
Szal kakucsot egy bő tizesből ki lehet hozni délután, kaja, pia, pálya, benzin... És annyi menés után pár napig más tépi a wcpapírt...