Hétfőn vagy kedden feladhatod, bár nekem mindegy hogy mikor jön.
Tegnap mikor megjöttem visszanéztem a képeket (akkor a PDA-n nem látszott szinte semmi a képekből) és akkor már láttam láttam hogy a közepe nem egyforma. (én sem tudtam)
Sajnálom hogy nem lett jó, az ára meg azért volt ennyi mert mondtam hogy nem akarok keresni rajtatok.
(a saját blokkjával össze lehetne rakni de értelmetlen, mert nincs semmilyen papírja)
Nem gond, megy vissza a szekrénybe tartaléknak.
FZR600-asomat kicsit elkezdtem szétszedegetni, elsősorban a karbisor tisztítását szeretném elvégezni, levegő-olajszűrő, olajcsere, fékfolyadék, hűtővíz, telófelújítás.
Az lenne a kérdésem, hogy a karbisornál miket lenne érdemes jobban megnézni, vagy min érdemes állítani? Majd jövök képekkel és még kérdéssel!
Aztán rájöttem, h azért forgott el indulásnál annyira a kerék, me még kicsit fogott a fék. úgy látom itt 200 lóerőig nem lesz nagy bokalefosás... De birom, hogy a nagy tömeg, és hossz miatt gyorsulásnál nem kell birkózni az elejével.
bocsánat pötyikém. Ma 1ütt gurultam a nyomival. Tudjátok milyen kurva hidegvan 200nál 40km keresztűl. Zabál a motorom 5l megevett kb50km alatt. Abból 45km M0 közel 200km/h volt
Tegnap mikor megjöttem visszanéztem a képeket (akkor a PDA-n nem látszott szinte semmi a képekből) és akkor már láttam láttam hogy a közepe nem egyforma. (én sem tudtam)
Sajnálom hogy nem lett jó, az ára meg azért volt ennyi mert mondtam hogy nem akarok keresni rajtatok.
(a saját blokkjával össze lehetne rakni de értelmetlen, mert nincs semmilyen papírja)
Nem gond, megy vissza a szekrénybe tartaléknak.