Sziasztok!
Véleményt kérnék a Tisztelt fórumozóktól ,hogy melyik lenne érdemesebb:1 a henger újrahüvelyezése használt dugókkal kb. 25e
2.szerezzek másik hengert dugókkal 30e ft-ért,ami szintén zsákbamacska a kopást illetően
na, 3 villanyoszlopnyi út, és a kocsifelhajtó (kb. 80 m) fullra, homokig letakarítva, mert kell akkora lendület, hogy az emelkedő többi részen átmenjen a kocsi. kimentem egy olyan 200 m-t, de épphogy átmegy a buckákon a kocsi. de járható az út.
nyitva volt a garázs amíg lapátoltunk, oszt bömbölt a rádió. a "fél" város járhatatlan állítólag. érdekes. pedig ott eltolják elvileg.
1, manuális
2, bolygóműves automata
3, CVT-váltó
4, robotizált váltó, amelyet félautomatának, vagy szekvenciális váltónak is nevezünk
Most így hirtelen ezt a pár fajta váltó fajtát találtam.
Szóval hogy sikerült megoldani a szekvenciális váltó működtetését az FZ-nél?
Egy rövid leírás a működéséről:
"A kuplungpedált nélkülöző váltók harmadik ismert fajtája a robotizált váltó, amelyet félautomatának, vagy szekvenciális váltónak is nevezünk. Felépítését tekintve ez a váltó inkább a manuális szerkezethez hasonlít, ugyanis az automatával ellentétben itt kuplungtárcsa veszi át a motortól a nyomatékot, és fogaskerekek kapcsolódnak egymásba sebességváltáskor. A kuplungot hidraulika mozgatja, így amikor a vezető vagy a kardánboxon lévő váltókarral, vagy a esetenként a kormány mögötti fülekkel parancsot ad a váltásra, a szerkezet oldja a kuplungot, és kapcsolja a megfelelő fokozatot. Felépítésük egyszerűbb és kompaktabb, mint bolygóműves társaiké, és olcsóbban is előállíthatóak."
sajnos nincs hirtelen csináltam Andi is meglepődött. Ő akart képet de annyira nem voltam hülye hogy megismételjem neki. Így is keményen benyomtam 3dl viszkit hogy kiolvadjak.
Emre! az énekes srác jó cimborám,együtt voltunk kölykök.
Véleményt kérnék a Tisztelt
2.szerezzek másik hengert dugókkal 30e ft-ért,ami szintén zsákbamacska a kopást illetően
Aztán óvatosan az erejével. az még 4-be emeli az orrát (főleg ha 3 sebességes
nyitva volt a garázs amíg lapátoltunk, oszt bömbölt a rádió. a "fél" város járhatatlan állítólag. érdekes.
2, bolygóműves automata
3, CVT-váltó
4, robotizált váltó, amelyet félautomatának, vagy szekvenciális váltónak is nevezünk
Most így hirtelen ezt a pár fajta váltó fajtát találtam.
Szóval hogy sikerült megoldani a szekvenciális váltó működtetését az FZ-nél?
Egy rövid leírás a működéséről:
"A kuplungpedált nélkülöző váltók harmadik ismert fajtája a robotizált váltó, amelyet félautomatának, vagy szekvenciális váltónak is nevezünk. Felépítését tekintve ez a váltó inkább a manuális szerkezethez hasonlít, ugyanis az automatával ellentétben itt kuplungtárcsa veszi át a motortól a nyomatékot, és fogaskerekek kapcsolódnak egymásba sebességváltáskor. A kuplungot hidraulika mozgatja, így amikor a vezető vagy a kardánboxon lévő váltókarral, vagy a esetenként a kormány mögötti fülekkel parancsot ad a váltásra, a szerkezet oldja a kuplungot, és kapcsolja a megfelelő fokozatot. Felépítésük egyszerűbb és kompaktabb, mint bolygóműves társaiké, és olcsóbban is előállíthatóak."
Ezt hogy sikerült megoldani?
Gondolom kizárólag ez miatt kérsz ennyit érte.