Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor meg keress egy eladó FZT-t
motor? hó? minden vót ?
csa hazaértem ma.
Terepen az 50Le már nagyon sok tud lenni. Üzemeltünk itt a homokbányában 250-es KTM-mel, attól csak összefostuk magunkat ha tényleg keményen hajtottuk de volt egy Maico 500 (kétüteműek voltak) attól "csak" egyszerűen féltünk és egy-két kísérlettől eltekintve nem is nagyon mertük ráncigálni a gázt mert egyszerűen kezelhetetlen volt.
Járt le egy krosszos versenyző srác (YZ 250-nel nyomta) elkérte és ment vele párszor, jóval keményebben kente mint mi de azt mondta hogy ezt ő sem tudja kimotorozni mert kb olyan mint a CR 500-as Honda.(azaz idegbeteg)ilyen
Szóval terepen 80 Le-vel nem tudsz kezdeni semmit.(már egy 125-össel is lehet lábremegős élményed )
Na megyek eldobom megint
hétfőre is mond havat, Sanyiék kapják majd...
már itt is van vagy 30 cm
Meg egy kicsit nehéz volt látszott mikor ugrot egy kicsit
az tuti, de lehet a rugóút kicsit rövid lesz.
De mér most komolyan baz az ugy repül szabályosan
veszel a sajátodhoo egy krossz szettet, oszt gó.
Azt is há má ne baszá kivelem azé
háde olynot nem kapsz gyáriba
épiccséééé
Amit a multkor linkelt Jaszi az R1 ből bütykös Na az már kb az elképzeléseimet érinti
Noszogatni kel öket hogy menjenek
félreértesz.
krossz motorban azok. nincs is szerintem akkor...
hacsaknem építesz, mint ahogy ezt csinálták a rodeóra
http://youtu.be/A0d3B7MPqUg
Pl 200 fölötti sebességnél én igen csak kevéslem eme motorok erejét egy sportmotorba is nyugodtan elférne 220Le kb
"azok a lóerők extrém nagyok" Neked igen nekem nem Nekem pl Zsotííé is tetszik erő az sosem lehet sok
zsamó zsá! more!
azok a lóerők extrém nagyok
a 60 lovas KTM-ek Huskyk is már üzemórásak. minden nyáron 1 moci ára a felújítás...
50-60 ló egy krossznál már csúnya elsőkerék emelgetésekkel jár.
biztos jó lehet. Unokatesóm Suzuki DRZ 400-asával csak ennyi a bajom. Cibál, de nem emelkedik az orra csak kuplungra. azt meg nemnagyon merem, mer megöl ha kicsinálom a kuplungot. így is a bontott szabadonfutó 14-be volt bele.
nyugi picim ne idegeskedj árt a szépségednek!
DR 600 akart lenni no iszen
Jaszikám akko az a Suzuki R 600 az egy jó választás ? Vezérlés nem bajos ? Dugatyú? Űzemora vagy kopás vagy valami? Nekem az agondom hogy egy kicsit gyöngülöm ezzeket Olyan elképzelésem volna ,hogy kb min85-95Le Vagy tulzok?
Hát nem tudom de már jó lenne ha elálna főleg a szél