Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mikor volt a Vf em abban is a kettes halott volt abban is cseréltem pedig az vérszerinti tura motor csak nem gyilkolták halálra
aha
Igazábol lényegtelen hogy sovány vagy vastag mert 90% ban ugyis a kapcsolo köröm kopik el
háhá értek a motorokhoz
Há elég fogyokurásra vannak vével az ezredes fogsorához képest
ÁÁÁÁ vagyis igen na
Nem
szerintem nem mert a kukuc is csak 5ig mén ráadásul ha vékonyabb a 6os fogsora akkor nem oda pakol ahová kéne szerintem
Maradhat a kukactengely is?
Emre szolj valamit te is a témához ne csak jegyzetelj
Valami okuk biztos volt rá pedig. Oké hogy a márka testvérek is 5 sel készültek akkor még de .... akko sem értem .
Szoval nem egy nagy rejtély . Nem is értem mért nem alkalmazták az ezresben gyárilag
Amugy teljesen ősszintén megvalva nem kell cserélni mindent csak a fogaskerék sorokat .De ha már egyben van a válto akkor ildomos egyben cserélni . A fogaskerék nagyságokat leszámitval a különbség a középsö fogaskeréknél van. Mig az ezresnél egyik felül van csak F.kerék a középsö L.villánál a 750 nél jobbrol balrol is ezért ugyan az a szerkezet semmivel több L.villa nincs. Lényegében az ezresnél egy fokozatot lát el a középsö villa a 750 nél kettöt. Ebből kifolyolag vékonyabbak a fogaskerekek hogy elférjenek .
Itt is.
Annyi jó van benne hogy tesz egy kis hőszigetelést ide fölém a tetőablakra.
Sugónál állította az ember hogy jó bele. (de ennyiért szembe sem jutott megvenni )
,hogy a főtengelyek közt felvan cserélvel a vez.lánc és a primer lánc hajtása ebből gondolok arra
Így ránézésre a bánat tudja de v.szeg R mert SP-ből nagyon kevés volt.
Nem értem hogy mire gondolsz.
itt szakad
faszom esik a hó :(
Milyen blokk van nálad amugy ? R vagy SP
Vagyis na pont forditval akartam igen .
Még egy dolog érdekel majd miután a főtengely érdekesen forditott a lehajtás rész ugye. A váltonál az exupba paszol a yzf válto de a Genesis deklibe is ugy be megy az majd érdekel ha egyszer berakot . Nem lepödnék meg ha az FZ 6 os lenne bele jó Persze ez csak felvetés ugy magamban