Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasz cimbi! minden ok veled? nem jössz erre mifelénk valamikor?
UUU bocsánat akkor törlöm
na mi van most te is eltűntél?
Sziasztok ! Természetesen megvagyok mostanában nem kapcsolom be a számítógépet telon szoktam olvasgatni a fórumot és a leveleket . Már nagyon várom a jó időt ! Pupu sajnos most nem a Tunyó hanem a barátom .
nyugi Pisti nem vetted észre h egyre csendesebb a fórum?mindenki mást csinál.
persze hogy értem. neked a munkához a dolgokat meg kell venni mert előre nem igen fizetnek.ergó be kell fektetned.sajnos ez így van.de remélem nem lesz gond vele.
én értem pl építőanyagot pízbő veszel amiből több pénzt csinálsz ha nincs mibő venni anyagot nincs mibő pénzt csinálni
De most hovátünttetek Mesun kivül? Nem pénzt kérni akarok baszátok baszok én a pénzre
Meg nálam ugy müködnek a dolgok , hogy nekem pénzemnek kell lenni ahoz ,hogy pénzem legyen . Tudom ez igy bonyolult lehet de lényegében igy van . Ha ezt most kipengetem akkor ez veszélyt jelent arra .hogy a pénz pénzt hozzon . Ha értitek tömören röviden..
ok.hát remélem hogy hamar megoldódik a dolog.
Az most lényegtelen.Most ezzel van abaj .
Ez nem azért gond csak mert lett hanem mer egy megondolatlanság és trehányság eredménye. Ami a Bankot persze nem érdekli (Persze jogos egy részből)
ok értem.de amúgy mást is hagyott rád vagy csak a hitelt?
Ez egy bonyolult ügy és én vagyok az örökös . Itt nem akarom annyira kirészletezni
basszus az kemény?de ennek a rokonodnak nincs háza vagy vmilye ami fedezné?
Ház terhelésről hallottál?
nyugi picim én itt vagyok ha megfelel?
ú az kemény. és ha nem fizeted be?
Na most mi a faszom van még ti is leléptek ?
Még jó hogy barátokat választhat az ember de rokont nem .Meg ha az elsö eset lenne akko oké de...
Megvehetném bármelyötök gépét belöe
Meg mivel nem az én szarom igy van egy beadvány na arra a papirra várunk de az is csak talán . de jvőhét péntekre max Perkálás
ú de nem irigyellek! és sok az az összeg?
Egyenlőre az ábra vagyis 99% ban ,hogy be kell mennem a bankba és egyösszegben perkálnom. Azért amihez semmi közöm .Legyen jó kedvem ?