Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok
Ne flémeljünk, gyere fb
pöcre indul aksi nemtom jó e töltés 14v
Halló! Tegnap mért kerestél?
Bocs
Akksi jó? Töltése van rendesen?
Az az eső miatt volt.
ja az ok
Emlékezz Sikondára. Ábrusé is kivülről sdzikrázott.
Középen, a karbik között. Amivel tudod állítani az alapjáratot.
Azokat is néztem kipucoltam
A pipákat Pupu.
milyen ütközőcsavart?
Nemrég néztem meg előtte is már csinálta kicseréltem a gyertyakábeleket is mert el voltak törve olyan öregek voltak már
Az szinkron. Enyém is olyan volt. Meg az ütközőcsavart tekerd vissza, ne nagyon tartson.
Nézd meg a pipákat, engem a sárgán az szopatott. Szedd szét őket. Gyanítom nem lesz szép látvány. Meg sötétbe ha beindítod, lehet a hengerre húz át. Az szép látvány, csak szar.
mikor elhoztam a legfelső suber állás minimal benzin, 1 es keverékcsavar 4000 alapjárat. utána beállítottam 3as tű 3 as keverékre és jó lett. A fals akkor megvan mert szét kellett kapnom a megjavított légszűrőházat és mellette szívhat falsot de mikor le volt tömítve rendesen akkor is nehezen dobta vissza a fordulatot 3000től
Itt meg mintha lenne 1 kis gyújtás gond
http://youtu.be/kinV2OXFq5A
Még akkor szokott ilyen lenni ha NAGYON el vannak tekergetve a szinkroncsavarok. (de akkor előtte sem lehetett volna jó)
Olyan hangja van mint amikor fals levegőt szív valahol. Kevés neki a nafta.
Nem adom el bakker soha nem adok el a bélát ha a vesémet is kell eladni hogy pénzem legyen
Andinak valentinra meg bőrszerkót kellett volna venned. De még nem késő, nőnapra korrigálhatod.
Ne add el!