Gép zsenik a mail címemben be lehet olyant álitani hogy valakitől ne kapjam meg a levelet? Napok ota zaklat valami barom vagyis hölgy és már unom .Irok neki ,hgy gőzőm sincs kicsoda de nem vesszi a lapot. Hozzátaszem jókor basztat de tudnám ki akko elönyben lennék de nem .. és el sem árulja . Állitolag közel lakik hozzám de nem tudom áll névvel ir persze.Na lehet ilyen beállitást?
Egy srác hazakíséri kedvesét. A kapualjban hanyag mozdulatokkal a falnak támaszkodik és így szól a lányhoz: – Drágám, nem lenne kedved itt a sötét kapualjban egy kis szop*shoz?
- De ugyan, hogy gondolod? Még valaki meglát minket – válaszolja megszeppenve a szemérmes lány. A srác folytatja az unszolást:
– De hát tudod, menyire szeretem. Kérlek! Naaaa! A lány csak nem enged. A srác már mindent megígér, csak elégítse ki a lány a vágyait, de kedvese így sem hajlandó. Kb. 15 perc múlva megjelenik hálóingben a lány húga az ajtóban. Látszik rajta a kimerültség és idegesség. Ingerülten így szól:
– Az apám üzeni, hogy ha a nőverem nem hajlandó, akkor megteszem én vagy kijön ő és kiveri neked, csak vedd már végre le a kezed a rohadt kaputelefonról!
ha alaposan tisztított, és könnyen járnak a dugattyúk, szerinted szét tudom tornázni a betéteket, hogy kicseréljem a helyén? nem akarom feleslegesen leszedni a nyerget
Azért kérdezem mert megesik hogy alapjárat környékén kevés a töltés és leesik a feszültség az akksin, ekkor a gyújtásnak már nem mindig elég ezért ki-kihagy pár szikrát. Meg kellene mérni alapjáraton a feszültséget, ha lassan csökken akkor gond lehet a fesszabályzóval.
Ez a gyújtásrendszer elég hisztis fajta.
http://www.sportmotor.hu/motor...
el kell vinni szervizbe és pikk pakk megcsinálják
- De ugyan, hogy gondolod? Még valaki meglát minket – válaszolja megszeppenve a szemérmes lány. A srác folytatja az unszolást:
– De hát tudod, menyire szeretem. Kérlek! Naaaa! A lány csak nem enged. A srác már mindent megígér, csak elégítse ki a lány a vágyait, de kedvese így sem hajlandó. Kb. 15 perc múlva megjelenik hálóingben a lány húga az ajtóban. Látszik rajta a kimerültség és idegesség. Ingerülten így szól:
– Az apám üzeni, hogy ha a nőverem nem hajlandó, akkor megteszem én vagy kijön ő és kiveri neked, csak vedd már végre le a kezed a rohadt kaputelefonról!
Forrás: http://napivicc.com/faraszto-v...
Ez a gyújtásrendszer elég hisztis fajta.