Sziasztok egy pár napja hoztam el az első komolyabb motorom. FZ 750 -es. Kérdésem az hogy milyen fajta olajat öntsek bele és mennyit? Nem igazán lehet azt elmondani hogy tömegmotor így túl sok leírást sem találtam hozzá. Egyébként az befolyásolja a mennyiséget vagy az olaj fajtáját hogy az fzr 1000-res hengersora van rajta?
van egy routered. belépsz a routerbe úgy, hogy a papírjai között megkeresed az ip címét, és ezt beírod a böngészőbe. ha kér jelszót, akkor valószínű admin lesz az. ott beállítod a mac filteringet (mac szűrés) az eszközök mac címét amiket használtok rajta meg kell adni. a pc-n a mac adress -t így nézed meg:
futtatásba írb be CMD ... enter
ott írd be: ipconfig/all ... enter
másold ki a fizikai címét a wifi-nek. ez a mac adress
Zsotííkám egyenlőre most beszerzés alatt a munkák de (nem akarom elkiabálni) szeretnék valami nagyott robbantani az idén nagyobb lapokban játszani .Ezt is csak halkan (Idáig ugy megy ahogy terveztem ) Még el kel menni a locspocsnak . A Március eleje döntö lesz e kérdésben amiket tervbe vettem . De nagyon remélem hogy ugy jön össze ahogy terveztem akko még egyedül is kevés leszel de még mi is . Na de visszont ha ugy lesz akko ... csak halkan Pedig ugy lesz nagyon ugy fest
Az íj nálam se jött be,vagy a körmömet is levitte,vagy a tartó kezemre csapott!Trükkös jószág az,nem véletlen hogy az indiánok is gyorsan átálltak az ismétlő puskára!
Gyula ! Cseréljünk a csigás íjamra , már azt úgy is látom h én azzal a büdös életben nem fogok tudni megtanulni lőni. (ezért a szomszédokat is féltem 1 picit )
Csörögj rám ha érdekel a téma
A műanyag leváló burkolatú acélmagvas az 1mm alu lemezt gond nélkül vitte át 20m-en. Azt a lemezt egy kézbe fogott csavarhúzóval nem tudtam átdöfni. És ez csak egy jó állapotú Slavia 631 Volt nálam (mikor még lőttem) 25J Diana, az elég durva.
jó, csak kevés a 2 giga, és ahhoz képest drága.
nincs lehetőséged valami vezetékes netre? vagy valami 1-1,5 km-en belüli free wifire?
Ide nekem 2,2 km légvonalban az erdőspuszta klubhotel free wifivel. van egy nagy nyereségű jagi antennám. megpróbálom meglőni.
Jó estét az Uraknak.
futtatásba írb be CMD ... enter
ott írd be: ipconfig/all ... enter
másold ki a fizikai címét a wifi-nek. ez a mac adress
Csörögj rám ha érdekel a téma
nincs lehetőséged valami vezetékes netre? vagy valami 1-1,5 km-en belüli free wifire?
Ide nekem 2,2 km légvonalban az erdőspuszta klubhotel free wifivel. van egy nagy nyereségű jagi antennám. megpróbálom meglőni.
Lassan még válogatni is lehet.
Engem is elkezdtek dongani