Most pl. azon gondolkozom erőteljesen ,hogy mi legyen a 750 el . mert a benzin csak drágább lesz. Fentartani azt is nem szeretném Pályára felmenni meg oda eljuttni az sem fillér . Tehát nagyon nem tudom mi legyen vele És ehez semmi köze a mostani anyagi gondomnak
Nem ebben igazad van ! De most mé basza ez is csörüket ? Másik voltál te már ott a határ mellett ,hogy milyen élet van ott?Tavaly januárban voltam ott. Szerintem bármikor cserélnének velünk sokan .Arra vártam mikor érünk ki az M3 ra azt minnél messzeb legyünk .
Baszameg most számoltam annyi rezsim lesz a forgatás alatt hogy nem tudom elkölteni a sok pénzt amit spórolok
Kajára nem kell lakbérre nem kell villany nem kell telefon nem kell. Tisztálkodó szerre meg a motor tankolására kell spórolni meg visszaadni nektek és kész
Visszaeset a hazai tankolás ugye ehez persze hozzásegitett a kinti olcsobb benzin is és erre megoldják egy ilyen apro trükkel ,hogy rákényszeritsenek a hazai tankolásra
Kajára nem kell lakbérre nem kell villany nem kell telefon nem kell. Tisztálkodó szerre meg a motor tankolására kell spórolni meg visszaadni nektek és kész