Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na én ezért vagyok igy pl. a Netel van egy ár elképzelésem és ha az azon tul van akkor inkább nem kell.
Biztosítás motorra,biztosítás lakásra,telefon,kábeltévé,internet,gáz,víz,közös költség,villany,meg kaja így hirtelen.
Most pl. azon gondolkozom erőteljesen ,hogy mi legyen a 750 el . mert a benzin csak drágább lesz. Fentartani azt is nem szeretném Pályára felmenni meg oda eljuttni az sem fillér . Tehát nagyon nem tudom mi legyen vele És ehez semmi köze a mostani anyagi gondomnak
Segítünk mi elkölteni,csak szólj! .
Na adj hálát az urnak Itt van minden és egyedül fízetem nics társ hozzá . Vagy nekem van pénzem vagy nincs pénz ennyi
Nem ebben igazad van ! De most mé basza ez is csörüket ? Másik voltál te már ott a határ mellett ,hogy milyen élet van ott?Tavaly januárban voltam ott. Szerintem bármikor cserélnének velünk sokan .Arra vártam mikor érünk ki az M3 ra azt minnél messzeb legyünk .
Baszameg most számoltam annyi rezsim lesz a forgatás alatt hogy nem tudom elkölteni a sok pénzt amit spórolok
Kajára nem kell lakbérre nem kell villany nem kell telefon nem kell. Tisztálkodó szerre meg a motor tankolására kell spórolni meg visszaadni nektek és kész
Pisti ez minket nem érint ezen te feleslegesen idegeskedsz, a sok seftes meg menjen normális munkát keresni
Visszaeset a hazai tankolás ugye ehez persze hozzásegitett a kinti olcsobb benzin is és erre megoldják egy ilyen apro trükkel ,hogy rákényszeritsenek a hazai tankolásra
Mocskos 1 világ jön
Komolyan mondom ,hogy már kényszeritenek bennünket nem törvényt hozznak
Néztétek hogy most meg az Ukrán mindennapos tankolást szüntetik meg . Most éppen az basza a csörüket Tankolhatsz de kérik a jővedéki adót reá
Jóóóóóóóóóóóóóóóól van. okééé
Mult este kérdeztem pár dolgot de addigra leléptél majd ha ráérsz átbeszéljük amot egyik este
Tudom de költségcsökentés van idehaza nem biztos hogy probakör lesz
Aludnom kéne, 00.00 kor kelés van.
Titok. Holnap nálatok 20 fok várható.
Te összinte leszek ha nem dolgozol én ugy veszem észre ,hogy unatkozol
Honnyan
Még egyben van.
Hát ha rám is gondolsz akkor én speciel attol függ meddig lesz netem
Tudom.
Mé nem vártál egy kicsit